szerelem kibeszélő Alain Delon szerelmi történet Romy Schneider
Nehezen találni két annyira eltérő személyiségű embert, mint Romy Schneider és Alain Delon. Habár először utálták egymást, később halálosan egymásba szerettek.Sajnos ez a szerelem sem volt elég ahhoz, hogy együtt maradjanak. De szakításuk ellenére sem tudták elengedni egymást, életük végéig barátok maradtak.

Két teljesen különböző ember

Olyanok voltak, mint a tűz és a víz. Romy vallásos internátusban nevelkedett, és híresen nagy önuralommal rendelkezett, gyönyörű volt és céltudatos. Delon pedig egyetlen egy szabályt sem volt hajlandó betartani. Állítólag még a katonaság nagy részét is zárkában töltötte, mivel ott sem volt képes engedelmeskedni a feletteseinek.

A sorszerű találkozás

Amikor a Christine című film forgatásán találkoztak, először megőrjítették egymást. A fegyelmezett Romy falra mászott a végtelenül laza férfitól, aki fittyet hányt mindenre és mindenkire. Delon pedig éretlennek tartotta a nőt. Annyira nem tudtak együttműködni, hogy volt olyan romantikus jelenet, amit tucatszor is meg kellett ismételni, mert folyton elrontották. Aztán mégis történt valami.

A forgatás végére reménytelenül egymásba szerettek.

Amikor a munka végeztével Delon elutazott, Romy csak egy napig bírta nélküle. A színész kedvéért a forgatások után Párizsba költözött. Kapcsolatuk nagyon szenvedélyes és gyors volt: pár hónappal az összeköltözés után már jegyesek voltak. Ám mivel egyikük sem akarta elhanyagolni a munkát, sokat voltak távol egymástól, ami felőrölte kapcsolatukat.

Forrás: Ina/Ina/Daniel Fallot

Delon pedig - aki már a kapcsolatuk előtt is híres nőcsábász hírében állt - nem tudta meghazudtolni önmagát. Megcsalta Romy-t, nem is egyszer. Négy év jegyben járás után szakítottak. A nő teljesen összeomlott. Depressziós lett, és inni kezdett.

Egy szerelem, ami barátsággá szelídült

Szakításuk után mind a ketten megházasodtak, gyerekük született, de egyikük sem találta meg az igazi boldogságot. Valahogy nem tudták elfelejteni a másikat, így amikor Alain A medence című film forgatókönyvét megkapta, csakis Romy-val volt hajlandó eljátszani a szerepet. A nőnek is nagyon jól jött a lehetőség, mivel karrierje éppen hanyatlóban volt. A film hatalmas siker lett, sokak szerint a pár szerelmének méltó lezárása.

A vég, Romy halála

Bonyolult 25 éves kapcsolatukra a nő halála tett pontot. Miután imádott fia, David egy véletlen balesetben meghalt, a nő teljesen összetört. Egy évvel később holtan találták lakásában. A boncolás szerint szívelégtelenség volt a halálának oka, Delon szerint pedig egy anya belehalt fia elvesztésébe. Halálhírére a színész azonnal odasietett. Órákig virrasztott nála, de a temetésre képtelen volt elmenni.

A fényképeket, amit Romy-ról készített, állítólag a mai napig magánál tartja. A nő kedvéért később azt is elintézte, hogy fiát is mellé temessék.

Annak ellenére, hogy egymást tartották életük szerelmének, mégsem voltak boldogok együtt. Delon később megbánta, hogy nem vette el Romy-t. Lehet, hogy akkor talán még ma is élne.

Nyitókép: AFPforum

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.