Brad Pitt a legjobb pasi: Íme, 5 film, ami bizonyítja ezt!

Kedves Brad! Sok év eltelt azóta, hogy az első poszteredet feltettem a falamra. Rajongásom nem csökkent, de a falról már lekapartalak. Egyszer megfogadtam, sosem fogok rólad nyáltengerbe fulladó cikket írni.

Ezt tartom, de itt az ideje, hogy felvállaljalak. :-)

Szerintem - bár Hollywood örökös szexszimbólumaként tartanak számon - akkor vagy a legérdekesebb, amikor feszegeted a határokat. Íme, 5 filmed, ami azt bizonyítja, hogy még mindig te vagy a legjobb pasi.

12 majom

Terry Gilliam vizuálisan felkavaró filmje fordulatos történettel és őrült karakterekkel szögezi székéhez a nézőt, aki már az első fél órában megkérdőjelezi az emberiség mibenlétét. Szereped szerint egy excentrikus beteget alakítasz, aki a filmbeli, bizarr sárgaház egyik legérdekesebb alakja.

Annyira nem voltál szívdöglesztő, hogy nem lehetett nem rád figyelni, amikor feltűntél a színen. Így gondolta ezt a Golden Globe-díj zsűrije is, ezért te kaptad meg a díjat. A bemutatót nem előzte meg felhajtás, de utána beütött a film, ami ma is a sci-fi műfaj egyik legjobbjának számít.

Forrás: AFPforum/ Photo12/Archives du 7e Art/Universal Pictures

Hetedik

Főszerepet kaptál minden idők egyik legzseniálisabb filmjében, amelynek már a főcíménél elment a kedvem a pattogatott kukoricától. David Fincher rendező új, dermesztő szintre emelte a sorozatgyilkosról szóló alapmesét, így a film mindenkit sokkolt, aki a szokásos nyomozós mozira számított.

A minden tónusában sötét művet a mai napig koppintják a filmesek, a nyomasztó hangulat egy percre sem engedi el a nézőt, aki üveges tekintettel mered maga elé a "vége" felirat után. Bár Kevin Spacey és Morgan Freeman mellett nehéz lehetett felnőni a feladathoz, de az arcodon végigfutó érzelmek a csúcsjelenetben felemeltek a legnagyobbak közé.

Forrás: AFPforum

Harcosok klubja

Tyler Durden karakterével csattanós választ adtál a szépfiú skatulyára. Miközben saját szexepiledet parodizáltad, hagytad, hogy a szereped tökéletes karikatúráját adja mindannak, amiről a férfiak azt gondolják, hogy azzá akarnak válni.

A kultfilmnek tartott mű úgy mutatja be a fogyasztástól beszűkült emberiség frusztráltságát, amelyet csak az anarchia képes megváltoztatni, hogy a néző úgy érzi, percenként kap egy pofont. Mindenkit sokkoltál nyers és intenzív játékoddal, a fitneszimádók pedig nem győzték vizsgálni a kockákat a hasadon.

Forrás: AFPforum/ Collection Christophel/© FOX 2000/Fox 2000

Becstelen brigantyk

A nácivadász Aldo Raine hadnagy ravasz, kicsit őrült karaktere új színészi dimenziókba repített. A nézők imádták az akcentusodat és kivételes karakterábrázolásodat, amitől ez a klasszikus Tarantino-figura erkölcsi hőssé válik. Akárhányszor feltűnsz a szivaroddal és hencegő nézéseddel, a néző tudja, hogy minden rendben lesz, hiába dúl odakint a második világháború. Azóta sem röhögtünk ennyit a buongiorno kifejezésen.

Forrás: AFPforum

Volt egyszer egy Hollywood

Cliff Booth karakterét mintha rád öntötték volna: laza vagy, elégedett, olykor meditatív, de dühöngő őrült leszel, ha kell. Imádjuk, ahogy rajongsz a kutyádért, hogy hűséges vagy a legjobb barátodhoz, és ahogy a hajadat autózáskor fújja a szél. A napbarnított kaszkadőrt elképesztő őszinteséggel ábrázolod.

Tarantino csodás filmet alkotott a hollywoodi aranykorról, amelyben te mozgatod a díszletet barátod, Rick Dalton számára. Hol a Napot hozod, hol a hegyeket... És igen, tegyük hozzá: a női nézők többsége szeretett volna antennává változni, amikor félmeztelenül nekiálltál szerelni a tetőn.

Forrás: AFPforum/ Collection Christophel/© Andrew Cooper - Sony Pictures Entertainment - Heyday Films - Visiona Romantic

Utóirat: Mondanom sem kell, az Ad Astra című új filmedre már megvan a jegyem. Szerintem egész jól fog állni neked a szkafander is.

Forrás: Mudra László
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: AFPforum