Hollywood Heidi Fleis prostitució bordélyház Madame prostituált Filep Dávid
Heidi Fleiss neve úgy került be a történelembe, mint Hollywood Madámja. Kuncsaftjai közt számtalan híres művész, politikus, üzletember is található. Egyik leghíresebb törzsvendége pedig a kicsapongásairól híres Charlie Sheen volt.
Ki az a madám?
Eredetileg azt a nőt hívták madámnak, aki a bordélyházakban tevékenykedő lányokat és a bevételt felügyelte, ám ez a kifejezés mostanra sokat változott. Ma már minden olyan nőre a madám kifejezést használják (szemben a férfiakra használt stricivel), aki részesedés fejében segíti a lányokat szexuális szolgáltatásaik árulásában. A madám gyakran maga is prostituáltként tevékenykedik, lányai mellett.

De vajon mi visz rá egy nőt, hogy más lányok testéből éljen?

Heidi pályafutása feltehetőleg ott kezdődött, amikor 16 évesen kirúgták a középiskolából. Bár egy darabig pincérnőként tevékenykedett, hamar megunta, és váltott. Még csak 23 éves volt, amikor megismerkedett Elisabeth Adams-szel, Beverly Hills tapasztalt "luxus" madámjával. A találkozás rádöbbentette, hogy sokkal több pénzt kereshet, ha a sajátján kívül mások testét is "piacra dobja". Így 1990-ben elindította saját hálózatát.

Forrás: AFPforum

Ez idő alatt évi tízmillió dollárt kaszált lányai bevételéből, illetve saját klienseitől. Ő maga pedig - elmondása szerint - olyan hírességekkel bújt ágyba, mint Marlon Brando vagy Jack Nicholson. Illetve lehetősége adódott egy társaságba kerülni Diana hercegnővel és Nancy Reagannel egy vacsora vagy beszélgetés erejéig.

3+3+3

Ez lenne az amerikai álom? Közel sem. Hiszen mint azt már megszokhattuk, az ilyen életpályák sosem happy enddel végződnek. Alig három évig tudta élvezni a sikert, amikor prostitúcióval kapcsolatos bűncselekményekért 3 év börtönbüntetésre ítélték. Majd 3 évvel később újabb 3 évre ítélték pénzmosás és adócsalás miatt. Innen pedig már nem tudott felállni, és kénytelen volt végleg búcsút inteni "karrierjének".

Forrás: AFP/Mike Nelson

Heidi, miután letöltötte börtönbüntetését, sokáig egy lerobbant lakókocsiban élt, és egy aprócska mosodát üzemeltetett. Habár 2004-ben még készült egy film az életpályájáról 'Heidi Fleiss síkos karrierje' címmel, ahhoz neki már nem sok köze volt - csak a történetet adta.

Azóta egyenesbe hozta az életét, jelenleg egy nevadai házban él teljesen hétköznapi módon. Elmondása szerint teljesen kiábrándult a szexiparból, és semmilyen érdekeltség nem fűzi hozzá. S bár állítja, hogy ha tehetné, sem változtatna a múlton, azt is hozzátette, hogy a könnyű felemelkedés elkerülhetetlen velejárója az, hogy az ember előbb-utóbb szakadékba zuhan.

Karrierem férfi prostituáltkénthttp://www.she.hu/nofilter/20171113-prostitualt-ferfi-selyemfiu-titok-hazugsag-greta-may.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Shutterstock

Nyitókép: AFPforum

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.