Idén ősszel is várja a női vállalkozók jelentkezését a Dobbantó tréning

2022 októberében már 25. alkalommal hirdeti meg kompetenciafejlesztő képzését a „Dobbantó MKB Bank – pénzügyekről nőknek" program, amely a nők vállalkozói ismeretinek fejlesztését tűzte ki céljául. A program keretein belül az MKB Bank a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési alapítvánnyal együttműködve közel 12 éve támogatja a hölgyeket vállalkozói ambícióik megvalósításában, kockázatvállalásuk növelésében és kapcsolati hálójuk kiterjesztésében.

A Dobbantó tréningről

A képzés elméleti és gyakorlati szinten egyaránt biztosítja a vállalkozások elindításához és működtetéséhez szükséges ismereteket, amely specifikusan igazodik a női vállalkozók igényeihez. A résztvevők az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, pénzügyi, adózási, és forrásteremtési készségeket, valamint előadói és prezentációs technikákat sajátítanak el. A pénzügyi modulban az MKB Bank szakértője segíti a pénzügyi szektor átfogó megértését a hitelképesség-javításon keresztül az optimális finanszírozási lehetőségekig. A tréning végén a résztvevők egymás előtt prezentálják a képzés során kidolgozott üzleti tervüket. A képzés tematikájáról további információk EZEN a linken olvashatók.

Dobbantó tréning 2020 tavasz/ Magyar Bankholding Zrt.

 Így jelentkezhetsz a képzésre

2022. október 17-én újabb 20 fős csoport kezdi meg a képzést, amelyre az alábbi online űrlap kitöltésével lehet jelentkezni a személyes adatok megadásával, tanulmányok, munkatapasztalatok, személyes motivációk ismertetésével, valamint a vállalkozási ötlet bemutatásával. A kiválasztást szakmai zsűri végzi, amely tagjai a vállalkozási ötlet életképességét, átgondoltságát, valamint a program és a vállalkozói lét iránti elkötelezettséget vizsgálják. A képzés személyesen zajlik majd a SEED Alapítvány budapesti irodájában, amelynek teljes időtartama hat hét: összesen 90 órányi tananyag 12 napra felosztva.

                           A jelentkezési határidő: 2022. október 9 éjfél.

A tréning oktatótermének ajtaja minden vállalkozó szándékú hölgy előtt nyitva áll, legyen szó már működő vállalkozást vezetőkről, vagy csupán olyanokról, akik fontolgatják egy vállalkozás elindítását. A képzés piaci ára 400.000 forint, amelyhez a szervezők mindössze bruttó 40.000 forint hozzájárulást kérnek a résztvevőktől, a további költségeket az MKB Bank finanszírozza.

A Dobbantó tréning igazán neked való, ha:

    • fejlesztenéd meglévő vállalkozásodat,
    • újonnan induló vállalkozásodhoz szeretnél hasznos tippeket, konkrét tanácsokat kapni,
    • egy dinamikusan fejlődő, egymást támogató közösség részesévé szeretnél válni,
    • fejlesztenéd vezetői kompetenciáidat, kiemelten a stratégiaalkotás és kockázatvállalás terén.

Dobbantó tréning 2020 tavasz/ Magyar Bankholding Zrt.

További részletek és izgalmas tartalmak a Dobbantó program web és Facebook oldalán egyaránt olvashatók.

Ezek is érdekelhetnek