PR cikk
Ha sorba állítanánk a problémákat, amin az otthoni veszekedések kirobbannak, biztos, hogy valahol első helyen állna a „ki végzi el az egyes házimunkákat” kérdése. Nagyanyáink idejében kőbevésett leosztások éltek, a nő végezte a házimunkákat, a férfiak pedig eltartották a családot, és elvégezték a ház körüli nehéz fizikai munkát igénylő feladatokat. Manapság – amikor már a nők is dolgoznak - ez a leosztás már közel sem annyira egyértelmű. Az viszont biztos, hogy mosogatni – nemtől függetlenül - a legtöbben nem szeretünk. Ennek a terhét veszi le vállunkról a mosogatógép, ami a legtöbb modern konyhában már alaptartozék.
Electorlux
  • Egy mosogatógép ki- és bepakolása csupán pár percet vesz igénybe, míg ugyanennyi teríték kézzel történő elmosogatása, eltörölgetése akár 30 percbe is beletelhet.
  • A mosogatógép vízből és energiából is kevesebbet igényel, mint a kézi mosogatás. Az Electrolux mosogatógépek AutoFlex® funkciója a töltet mennyiségéhez és szennyezettségéhez igazítja a víz- és energiafogyasztást, valamint a víz hőmérsékletét.
  • Az Electrolux ComfortLift mosogatógépe – a világon elsőként – segít be- és kipakolni az edényeket. Az alsó kosarat elég csak kicsit meghúzni, és egy lift felemeli csípőmagasságig. Akkor is, amikor tele van edényekkel. A lift le is engedi a piszkos edényekkel megpakolt kosarat, így nem kell hajolgatnunk.
  • Az új, beépíthető ComfortLift mosogatógép sokféle választható programja könnyedén igazodik egyedi mosogatási igényeinkhez. Ezen felül extra nagy a pakolótere, alacsony a fogyasztása (A+++ energiaosztályú), és olyan kényelmi funkciókat találunk benne, mint a törékeny poharakat a helyükön rögzítő és megtartó gumikarok és gumitüskék a felső kosárban. Egy extra vízkar pedig arról gondoskodik, hogy a gép nehezen elérhető sarkaiba is eljusson a víz, és tökéletesen tiszták legyenek még az erősebben szennyezett edények is. A Finish gépi öblítőszerei pedig különleges összetételüknek köszönhetően megakadályozzák, hogy a poharakon, evőeszközökön foltok, esetleg ételmaradványok maradjanak, és felgyorsítja a száradási folyamatot is.
  • Az edények elmosogatása nem feltétlenül telik hosszú órákba! Az Electrolux mosogatógépek praktikus időkezelő funkciójával akár a felére csökkenthetjük a mosogatási ciklus hosszát.
  • A gépi mosogatással óvjuk egészségünket is, hisz a mosogatógép a felhasznált vizet magasabb hőfokra melegíti fel, mint a kézi mosogatás során, ezáltal hatékonyan elpusztítja a korokozókat. A Finish gépi mosogatószerei pedig több aktív hatóanyagot tartalmaznak, mint a kézi mosogatószerek, így a gépben elmosott edények csodálatosan ragyogva, foltoktól mentesen kerülhetnek ki a gépből.

További információkért látogasson el a www.finish.hu vagy a www.electrolux.hu weboldalakra.

Advertisement
Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.