Mosogatás új szintre emelve

Ha sorba állítanánk a problémákat, amin az otthoni veszekedések kirobbannak, biztos, hogy valahol első helyen állna a „ki végzi el az egyes házimunkákat” kérdése. Nagyanyáink idejében kőbevésett leosztások éltek, a nő végezte a házimunkákat, a férfiak pedig eltartották a családot, és elvégezték a ház körüli nehéz fizikai munkát igénylő feladatokat. Manapság – amikor már a nők is dolgoznak - ez a leosztás már közel sem annyira egyértelmű. Az viszont biztos, hogy mosogatni – nemtől függetlenül - a legtöbben nem szeretünk. Ennek a terhét veszi le vállunkról a mosogatógép, ami a legtöbb modern konyhában már alaptartozék.

Electorlux
  • Egy mosogatógép ki- és bepakolása csupán pár percet vesz igénybe, míg ugyanennyi teríték kézzel történő elmosogatása, eltörölgetése akár 30 percbe is beletelhet.
  • A mosogatógép vízből és energiából is kevesebbet igényel, mint a kézi mosogatás. Az Electrolux mosogatógépek AutoFlex® funkciója a töltet mennyiségéhez és szennyezettségéhez igazítja a víz- és energiafogyasztást, valamint a víz hőmérsékletét.
  • Az Electrolux ComfortLift mosogatógépe – a világon elsőként – segít be- és kipakolni az edényeket. Az alsó kosarat elég csak kicsit meghúzni, és egy lift felemeli csípőmagasságig. Akkor is, amikor tele van edényekkel. A lift le is engedi a piszkos edényekkel megpakolt kosarat, így nem kell hajolgatnunk.
  • Az új, beépíthető ComfortLift mosogatógép sokféle választható programja könnyedén igazodik egyedi mosogatási igényeinkhez. Ezen felül extra nagy a pakolótere, alacsony a fogyasztása (A+++ energiaosztályú), és olyan kényelmi funkciókat találunk benne, mint a törékeny poharakat a helyükön rögzítő és megtartó gumikarok és gumitüskék a felső kosárban. Egy extra vízkar pedig arról gondoskodik, hogy a gép nehezen elérhető sarkaiba is eljusson a víz, és tökéletesen tiszták legyenek még az erősebben szennyezett edények is. A Finish gépi öblítőszerei pedig különleges összetételüknek köszönhetően megakadályozzák, hogy a poharakon, evőeszközökön foltok, esetleg ételmaradványok maradjanak, és felgyorsítja a száradási folyamatot is.
  • Az edények elmosogatása nem feltétlenül telik hosszú órákba! Az Electrolux mosogatógépek praktikus időkezelő funkciójával akár a felére csökkenthetjük a mosogatási ciklus hosszát.  
  • A gépi mosogatással óvjuk egészségünket is, hisz a mosogatógép a felhasznált vizet magasabb hőfokra melegíti fel, mint a kézi mosogatás során, ezáltal hatékonyan elpusztítja a korokozókat. A Finish gépi mosogatószerei pedig több aktív hatóanyagot tartalmaznak, mint a kézi mosogatószerek, így a gépben elmosott edények csodálatosan ragyogva, foltoktól mentesen kerülhetnek ki a gépből.

 További információkért látogasson el a www.finish.hu  vagy a www.electrolux.hu weboldalakra. 

Advertisement