szerelmi csalódás rosszfiúk csalódás játszma szakítás
Sokszor hagyjuk magunkat sodorni a szeszélyes árral - no meg a pasikkal és az érzelmeinkkel, ami nem éppen a legjobb döntés az életben. Én is ezt tettem évekkel ezelőtt, és a se veled - se nélküled kapcsolatom szépen lassan teljesen tönkretett.

December végi napot írtunk, szilveszter előestéjét. Akkoriban egyáltalán nem akartam semmilyen romantikát az életembe, mert előtte pár hónappal léptem ki egy évekig tartó borzasztó kapcsolatból. Mégis vágytam az ismerkedésre, arra, hogy végre érezzem azt a bizonyos mindent elsöprő vonzalmat, amit korábban senki iránt soha. Egyszóval ellentmondásos volt a gondolkodásom, nem is kicsit. A barátaim éppen ezért valahogyan mégis rávettek arra, hogy próbáljak ki egy társkeresőt, hátha sikerül egy szuper pasival megismerkedni. A kívánságuk félig teljesült, ugyanis valóban összeszűrtem a levet valakivel, de ő nem volt sem tökéletes, sem érzelmes. 

A megismerkedés izgalmai

A legjobb haverom - nevezzük Botondnak- a nagy bulira készülődés közepén kivette a kezemből a telefonomat, és elkezdte pörgetni a társkereső oldalt. Talált is néhány srácot, mondhatjuk, mindenkit beszivecskézett. Majd néhány óra elteltével jött is az első üzenet egy igazán helyes pasitól. Férfias arc, tökéletes test, tudjátok, a tipikus kockahas szindróma tört elő belőlem. Természetesen válaszoltam is neki. Aznap éjjel hajnali fél 4-ig nyomtuk a beszélgetést, majd másnap, miután mindketten lecsekkoltuk egymás Facebook-profilját, áttértünk a messengerre. Akkor még nem is sejtettem, hogy kivel állok szemben.

Romantikus randi a Római-parton

Másnap is folytatódott az online ismerkedés, de annyira egymásra kattantunk, hogy azonnal látni akartuk a másikat. Éppen ezért szilveszter utáni napokban sort is ejtettünk a találkára.  A találkozón körülbelül 80%-ban ő beszélt önmagáról, a saját dolgairól, a kocsijáról, a pénzéről, és arról, hogy milyen étkezési szokásai vannak - nem evett meg bármit, minimum 3 fogásos étkezés minden egyes ebédnél és még sorolhatnám. Engem persze nem kérdezett meg semmiről. Azonban elvakított a kinézete, a férfiasan határozott megjelenése, és bele is mentem egy csókba, miközben a Római-parton sétálgattunk. Akkor azt hittem, még találkozunk - mert megígérte, hogy pár nap múlva ugyanúgy, ugyanott. Igen ám, csak arra nem gondoltam, hogy valami SOS dolog közbejön.

nő, melankólikus, szomorú
Aki mindent ígér,  de valójában semmit nem ad
Forrás: Shutterstock

 

A szédítés magasiskolája

A srác - nevezzük Arnoldnak amint hazaért a találkánkról, azonnal írt is egy üzenetet, hogy már alig várja a következő randit. Ismét órákon át beszélgettünk, majd megegyeztünk egy péntek délutánban - mondanom sem kell, órákig készülődtem. Én szépen kiöltözve elmentem a helyszínre, ő viszont nem volt sehol. A telefonját nem vette fel, a messengeren nem írt vissza, nem tudtam, mi történhetett. Hazamentem sírva. Másnap aztán jött a kellemes meglepetés - írt. 

Aki mindent ígér, az semmit nem ad! 

Alig akartam elhinni, annyira örültem az üzenetének! Azt írta, elaludt, nem érezte jól magát, ne haragudjak. Én természetesen alig vártam, hogy ismét találkozzunk, meg is egyeztünk egy vasárnapi vacsorában. Én persze megint kicsíptem magam, és az étterem előtt várakoztam. Hiába. Ugyanis megtörtént mégegyszer ugyanaz, nem érkezett meg. Ott már azért sejtettem, hogy valami nem klappol a sráccal. Meguntam, és írtam neki egy sms-t, hogy többé ne keressen. Erre viszont semmilyen reakció nem érkezett egészen másnap délutánig. Akkor viszont olyannyira ledöbbentem, mint még életemben talán soha! 

Egy nem várt üzenet mindent megváltoztatott...

Éppen a szokásos kis önsanyargatós, csokizabálós, filmnézős délutánomat tartottam otthon, amikor is kaptam egy messenger üzenetet egy fiatal nőtől, amiben ez a mondat állt:

"Szerintem ne keresd többé, de mostmár én sem fogom. Végigolvastam mindent, és el kell mondanom, hogy amikor ti találkoztatok volna, mind a kétszer párterápián voltunk."

Nos, ebben a pillanatban azt hittem, hogy egyrészt hátast dobok, másrészt megőszülök, harmadrészt pedig azonnal letiltottam a srácot. A kedves hölggyel való beszélgetésemből végül kiderült, hogy rajta és rajtam kívül még két másik lánnyal is üzengetett - persze csak én voltam az a szerencsés, akivel találkozott is. Nem is önmagamért aggódtam, inkább a barátnőjéért, akinek bőven lesz mit feldolgoznia.

Tanulságos történet

Biztosan furcsán hangzik, de a lánnyal azóta jó barátok vagyunk. Ő kilépett a lehúzó kapcsolatából, én pedig felértem ésszel, hogy soha ne higgyek el mindent egy srácnak csak azért, mert jól néz ki! Ennyire felszínes nem lehetek többé. 

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.