szex kibeszélő egyéjszakás kaland magazin érzelmek
Mindig is ki voltam éhezve az egyéjszakás kalandokra. Azt éreztem, ahhoz, hogy igazi, sokat tapasztalt nő legyen belőlem, legalább egyszer az életben meg kell tapasztalnom, milyen érzelmek nélkül, gyakorlatilag egy idegennel ágyba bújni. Kipróbáltam...soha többet még egyszer.

Már túl voltam egy hosszú párkapcsolaton és azt éreztem, valahogyan vissza kell szereznem a nőiességemet, a kisugárzásomat, a határozottságomat, hogy azt érezzem, megfagy a levegő körülöttem és hatással vagyok a férfiakra.

Azelőtt még soha nem fordult elő az, hogy valakivel érzelmek és kötöttségek nélkül szexeljek.

Nem azért, mert nem akartam, egyszerűen nem volt lehetőségem rá, de mindig is tudtam, hogy szeretném kipróbálni. Furdalt a kíváncsiság, valóban olyan izgalmas és felszabadító érzés, mint ahogyan azt az amerikai filmekben ábrázolják.

A barátnőimmel péntek este bevettük a belvárost és elmentünk bulizni. Igazi csajos este volt, pasik nélkül. Szexi ruhával, dögös sminkkel, parfüm felhővel. Nem vadászni indultunk, pusztán szerettük volna kiengedni a fáradt gőzt egy hosszú hét után anélkül, hogy bárkinek meg akarnánk felelni. Jól éreztem magam a bőrömben, ami minden bizonnyal sugárzott is belőlem. Aznap este nagyon sokan körbeudvaroltak, de egy ideig tudomást sem vettek róluk, csak a csajokra, egymásra koncentráltunk.

Aztán már a lányoknak is feltűnt, hogy ma én vagyok porondon a férfiak körében, a kisugárzásom egyre több pasit vonzott magam köré, ami egyre nagyobb önbizalmat adott arra, hogy rögtön el is hessegessem őket magam mellől. Egyet kivéve.

Ő jött, rám nézett és azonnal levett a lábamról. Magas, rövid, barna hajú, igéző barna szemekkel.
Tipikusan az a pasi volt, akiben egy percig képtelen lennék megbízni, de a külseje, a sármja és az illata egy pillanat alatt megbabonázott. Nem vágytam hosszú kapcsolatra, nem akartam álomba ringatni magam, azt viszont tudtam, hogy ő tökéletes partner lenne az első egyéjszakás kalandomban.

Forrás: Shutterstock

Nem telt el sok idő, mire oda jutottunk, hogy taxit fogtunk és felmentünk hozzám. Egyértelmű volt, hogy akarjuk egymást. Bár azt sem tudtuk, hogy a másik kicsoda, a kémia azonnal összekötött minket, két ismeretlen, akik tudták, hogy képtelenek elengedni egymást, aznap éjszaka biztosan nem.

Imádtam, ahogyan történtek egymás után az események, ahogy egyre kevesebb ruhanemű választott el bennünket, ahogy egyre inkább kezdtünk testileg megismerni egymást. Olyan volt, minden, mintha ezer éve ezt csinálnánk, együtt, közösen. Engem ez még inkább felcsigázott, magabiztos és határozott voltam, ami őt is egyre inkább beindította.

Vad és szenvedélyes néhány óra volt az egész, viszont annál tartalmasabb. Miután elköszöntünk egymástól még 1-2 óráig a nem mindennapi kaland hatása alatt voltam, majd egyszer csak, leszálltam a pozitív hullámvasútról és letargikus állapotba kerültem.

Azt éreztem, hogy egy butuska, olcsó kis szajha vagyok, akit kihasználtak, eldobtak és nem kellek senkinek. Mikor ez végig futott az agyamon, csak sírtam és azt éreztem, életem egyik legnagyobb hibáját követtem el.

Kétségbeestem és annyira szarul éreztem magam a korábban történtek miatt, hogy a mámoros és szenvedélyes éjszaka a fejemben egy pillanat alatt rémálommá változott. Csak arra tudtam gondolni, hogy ez a srác nem volt arra kíváncsi, hogy ki vagyok, nem akart megismerni, csak a testemet akarta, egy jó estét magának, amikor kiengedheti a fáradt gőzt. Azt egy szemvillanás alatt elfelejtettem, hogy én ugyanezt akartam...vagy már tulajdonképpen nem is tudom, mit akartam.

Azt biztosan tudtam, hogy ezt többet nem akarom átélni...soha.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.