20+1 jel arra, hogy megcsal a párod

Hol voltál, kivel voltál, mit csináltál? Ezek azok a tipikus kérdések, amelyektől az emberek többsége falra mászik.

A túlzott féltékenység megmérgezi a kapcsolatot, egy bizalmatlan, túlzottan gyanakvó társsal együtt élni maga a pokol. Egy egészséges kapcsolat alapja ugyanis a bizalom. De azért nem árt résen lenni!

Az már gyanús lehet, ha olyan szokásokat vesz fel, amelyek eddig nem voltak jellemzőek rá:

 1. Félrevonul telefonálni, ráadásul szokásától eltérően hirtelen mindenhová, még a WC-re is magával viszi a telefonját. Azzal védekezik, hogy fontos telefont vár. És ez igaz is, csakhogy nem a főnöke vagy ügyfelei számára teszi magát elérhetővé, hanem annak a bizonyos másiknak. Meg egyébként is! Rögtön lebukna, ha véletlenül rábukkannál néhány szerelmes vagy pajzán üzenetre a mobilján.
 2. Bár idáig nem zavarta az a pár kiló felesleg, amit az évek alatt felszedett, hirtelen intenzív sportolásba kezd. Vagy, ha idáig is szenvedélye volt a testedzés, még nagyobb odaadással végzi azt.
  Forrás: Getty Images/gradyreese/Gradyreese
 3. Hirtelen minden barátja bajba kerül, ő pedig állandóan elrohangál, hogy a segítségükre siessen.
 4. Minden céges rendezvényen ott akar lenni - amelyeken természetesen csak a vállalati alkalmazottak vehetnek részt.
 5. Bár eddig imádta a nyaralásaitokat, most mindenáron hamarabb haza szeretne menni, mert szerinte unalmas már egy héten keresztül a Balaton-part.
 6. Későn jár haza, állandóan túlóráznia kell, vagy üzleti tárgyalásai vannak még munkaidőn túl is.
 7. Eddig szívesen főzött a családra, most azonban szinte mindig túl fáradt ezzel foglalkozni.
 8. Bár egész nap dolgozott, este, amikor hazaér, mégsem éhes. És ez rendszeresen előfordul. Hát igen: az étvágyát már máshol kielégítették - minden értelemben.
 9. Fáradt a házastársi kötelességeinek teljesítéséhez. Hiába veszed fel a legszexibb harisnyatartódat, rád sem néz. Inkább játszik a számítógépen, vagy elalszik a fal felé fordulva.
 10. Hatalmas patáliát csap csip-csup ügyek miatt, és téged állít be bűnösnek - majd kiköltözik a hálószobából.
 11. Visszatámad, és bűntudatot akar kelteni benned, ha olyat kérdezel tőle, ami kényelmetlen számára és a válasz lebuktathatja.
 12. Már nem úgy ér hozzád, ahogy annak idején. Kedves üzeneteket sem küld. Akit szerettek már úgy igazán, az tudja, miről van szó.
 13. Elfelejti a szülinapodat, az évfordulóitokat és az egyéb, eddig fontos ünnepeiteket.
 14. Hirtelen túl figyelmes lesz. Hatalmas virágcsokorral állít haza, vagy el akar vinni egy romantikus kirándulásra. Egy üzleti út után - bár ez nem jellemző rá -, elkezdi hajtogatni, hogy mennyire hiányoztál neki, amíg nem látott. Habár ez annak a jele is lehet, hogy visszautasították, ő pedig kompenzál. De a megcsalási szándék ebben az esetben is megvolt benne - és valószínűleg nem rajta múlt, hogy nem jött létre a légyott.
 15. Elkezd sülve-főve együtt lógni egy barátjával, hiszen muszáj valakinek elmesélnie a hódításait.
  Forrás: Getty Images/iStockphoto/lev dolgachov/Lev Dolgachov
 16. Érthetetlen módon megcsappan a bankszámlátok, pedig nem költötök többet semmire.
 17. Idegesítik az olyan kérdések, hogy mikor érkezik haza, vagy, hogy akkor biztosan elmentek-e arra a koncertre, amire a jegyeket most kellene lefoglalnod.
 18. Kitérő válaszokat ad arra, hogy hol járt, vagy bonyolult történeteket talál ki magyarázatnak. Pedig te csak szeretnél osztozni a mindennapjaiban, és kedvességből érdeklődsz a napja iránt.
 19. Féltékeny lesz még a hentesre is, akihez vásárolni jársz. Mindenki magából indul ki, így ő is úgy gondolja: ha ő megcsal téged, benned sem bízhat meg. Igaz, nagyobb egóval rendelkezőkre ez nem jellemző. Ők el sem tudják képzelni, hogy őket is megcsalhatják.
 20. Indokolatlan búskomorságba esik. Ugyanis nem tud dönteni a kialakult helyzetben. Nyomasztja a kettős játék, mivel nem talál rá megoldást.

+1

Égető szükségét látja felújítani a ruhatárát, és főként vadító fehérneműket vásárol - de ezeket mégsem mutogatja neked otthon.

Ha a fentiek közül bármelyiket tapasztalnád, azért ne ess neki rögtön a párodnak! Nem biztos, hogy valóban megcsal! Lehet, hogy kiderül: ez csak egy átmeneti időszak, és más oka van annak, hogy a megszokottól eltérően viselkedik.

Ezért csak akkor borítsd a bilit, ha teljesen biztos vagy a dolgodban!  

Nyitókép: iStockphoto