társkeresés Tinder kibeszélő profilkép párkeresés társkereső oldal profil fotó férfivélemény megosztás
Egy-egy kép sokszor többet mond minden szónál, főleg akkor, ha ez minden, amit megosztasz magadról.

A minap a baráti társaságunk hölgytagjai lelkesen elemezték ki, hogy mik azok a már-már sztereotipikusan előforduló képek, melyek egy társkeresőn feltöltésre kerülnek férfiak által. A horgászós, kondizós, kocsival pózolós képek azonban csak az érme egyik oldalát fedik le, és ahogy a nőknek megvannak a maguk asszociációi a tipikus férfifotókról, úgy a férfiaknak is a nők képeiről. Úgyhogy a teljes egyenlőség jegyében nézzük, mit mutatnak magukból legsűrűbben a nők, és persze, hogy milyen gondolatokat ébresztenek ezzel a férfiak fejében.

Egy-egy kép alapján természetesen nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, így talán mondanom sem kell, de nem törvényszerűségekről beszélünk, amik kőbe vésik bárki személyiségét. Néha azonban nem árt tudni, hogy mi fut át elsőre az ellenkező nem fején, amikor meglátja a megosztott tartalmakat.

Villan a beach body, nyílik a dekoltázs

Büszke vagy a testedre? Helyes! Nyilvánvalóan egy olyan dologról beszélünk, ami a férfiakat sem hagyja hidegen, és egy csinos fürdőruhás fotón a legtöbbünk tekintete megakad. Viszont, ha csak ilyen képeket látunk egy nőről, esetleg a képeken még az arc sem látszódik csak egy formás fenék vagy szép test, akkor meglehet, hogy nem egy férfi asszociál arra, hogy nem épp az igazit keresed egy társkeresőn, sokkal inkább csak egy kis szórakozást. A rosszéletű asszociációkat félretéve viszont önbizalmat is sugároznak a kicsit többet mutató képek.

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2021 F8 studio/Shutterstock. No use without permission./F8 Studio

New York, Rio, Tokió

Az utazós képeit mindenki szeretni megosztani, hiszen nem minden nap járunk Thaiföldön, Amerikában és egyéb izgalmas helyeken. Ja, hogy másod sincs csak elefántetetős, óceánban csobbanós és az Empire State Building tetején mosolygó fotóid? Akkor jobb, ha egy férfi úgy szólít meg, hogy tudja: nem kenyered otthon ücsörögni, hiszen az agyad egy szeglete mindig azt tervezi, hogy mi a következő tétel, amit lehúzhatsz a bakancslistádról. Ebben pedig partnernek kell lennie bárkinek, aki úgy dönt, az életed részévé szeretne válni.

Pezsgő és kaviár

Minden megosztott fotód valamilyen drága étteremben, bárban, szórakozóhelyen készült? A tökéletes smink és ruha mellett örök kiegészítőd egy pohár minőségi bor, esetleg pezsgő? Egyértelműen adsz a külsőségekre, amivel egy bizonyos szintig semmi gond nincs, a legtöbb férfi pedig egyből összerakja a képet, miszerint egy bizonyos egzisztenciális szint alatt labdába se rúghatnak nálad.

Házi kedvencek minden mennyiségben

A cicás-kutyás-tengerimalacos képeid dominálják a profilodat? Ezek szerint nem jelent gondot, hogy gondoskodj a kisállatokról, ami jó hír, hiszen felelősségteljes embernek tűnsz. Azt viszont jobb, ha mindenki tudja, hogy esélye sincs nálad egy férfinak, ha nem kedveli az állatokat, azt pedig alapkövetelmény elfogadni, hogy az életed prioritási sorrendjében mindig előkelő helyen állnak majd a négylábúak.

Az edzőterem az otthonod?

Rengeteg energiát ölsz abba, hogy egészséges életmódot élj és kellően kisportolt legyen a tested, ezt pedig büszkén meg is osztod? Akkor nem valószínű, hogy megtűrsz magad mellett olyan embert, akinek semmit se mondanak a makrótáplálék és a deadlift szavak. Ha nem is Herkulest szeretnéd magad mellé, akkor is fontos számodra a saját tested karbantartása és egy partnerben is keresed ugyanezt a törekvést.

Nyitókép: Shutterstock

Fiúk, lányok fotóit nézegetve a közösségi médiában, te is levonod a magad messzemenő következtetéseit?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.