“Hintáztam a széken, de sajnos túlságosan hátradőltem” - Vicces vizsgasztorik első kézből

egyetem kibeszélő iskola vicces vizsga tanulás
A vizsgaidőszakban minden diák megéli a maga kis drámáját, legyen az egy nehéz kérdés, az időhiány vagy éppen egy váratlan helyzet. Azonban a humor és a nevetés általában feloldja ezt a feszültséget és mulattató emlékekkel ajándékozza meg a résztvevőket.

Összeszedtünk néhány igaz történetet, amelyekben a diákok megosztják saját vicces vizsgaélményeiket, és bebizonyítják, hogy a humor gyakran az élet legkeményebb pillanataiban siet a segítségünkre.

Viki (33): „Időnként előfordul, hogy a vizsgázók nem kapcsolják ki vagy némítják le a mobiljaikat a teremben. Az én egyik egyetemi zárthelyimen is elfelejtette ezt valaki, akinek megcsörrent a telefonja. Ez még nem is annyira arcpirító, az annál inkább, hogy a hölgy Tila Tequila I Like to F*ck (Szeretek b***ni) című számát választotta csengőhangként."

Noel (26): „Amikor az első egyetemi vizsgámra mentem, egy pohár kávé is volt nálam. Ahogy nézegettem a lapokon a feladatokat, véletlenül felborítottam a poharat, a forró folyadék pedig elárasztotta az asztalt, a padlót és persze engem is. A tanár adott nekem pótlapokat, én pedig úgy, ahogy voltam, megírtam a tesztet. Nem volt kellemes, de legalább viszonylag jól sikerült."

Zalán (24): „Egyszer egy vizsga alatt hintáztam a székemen, de sajnos túlságosan hátradőltem. Próbáltam megragadni a padot, hogy megakadályozzam a balesetet, de sajnos nem sikerült. Hatalmas robajjal estem hanyatt székestől, a holmijaim pedig szanaszét gurultak a teremben. Természetesen mindenki rám bámult, rendesen égett a fejem."

Forrás: Shutterstock

Zita (28): „Egyszer egy bioszvizsgán a tanárunk kiment a teremből. Az egyik csoporttársam megörült ennek és mindenkit arra kezdett biztatni, hogy csaljunk. Utóbb kiderült, hogy a tanerő, aki nagyon alacsony volt, csak lehajolt az asztal mögé, mert keresett valamit. A srácnak a folyosón kellett megírnia a teszt hátralévő részét..."

Flóra (20): „Töriből készültünk témazáróra és épp a helyünket kerestük, mikor a kiszemeltem épp mellettem készült elhaladni. Nagyon koncentráltam, hogy ne nézzek vagy viselkedjek hülyén, de közben tüsszentettem, melynek következtében véletlenül egy puki is kicsúszott a hatalmas csendben. Az egész osztály rajtam röhögött, szörnyű volt."

Tamás (19): „Nagyon béna vagyok matekból, viszont az ikertestvérem mindig is színötös volt. Gondolom, kitaláltátok, mi a sztori vége: egyszerűen beküldtem őt, hogy írja meg helyettem a tesztet, ami így egyértelműen szuperül sikerült."

Léna (30): „Emlékszem egy nagyon szürreális esetre: egy csoporttársam késve érkezett vizsgázni pizsamában, borzos hajjal, kb. félálomban. Bár nem számítottunk rá, végigcsinálta és úgy hallottam, még át is ment..."

Dorina (29): „Az egyik csoporttársam befejezte a tesztet, felállt, leadta a papírokat, majd elővett egy vekni kenyeret a táskájából és elégedetten beleharapott. Végül is megérdemelte a „jutalomfalatot" a nagy izgalomra..."

Zoé (32): „Egy csaj egy vastag plédbe burkolva jött be a vizsgaterembe mondván, kicsit meg van fázva, de mint kiderült, abba rejtette a puskáit. Rajtakapták és elküldték."

Bence (22): „Az egyik zh-m alatt úgy elzsibbadt a lábam, hogy mikor felálltam, nem tudtam megtartani magam és félig ráestem szerencsétlen padszomszédomra. Szerencsére nem lett baja, de azóta is eszembe jut néha az a kínos szitu."

Mennyire görcsölsz / görcsöltél rá a vizsgákra?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.