kibeszélő Kötődés kapcsolat pletyka ex
- Hónapokkal ezelőtt még nem hittem volna, hogy valakihez ennyire kötődni fogok. Pláne azt nem, hogy hozzád - Rita szerelmesen búgva ontotta magából a hízelgő szavakat. - nem hittem volna, hogy ebben a bizonyos érzésben újra részem lehet.

A rövid kis szónoklat végén pedig egy hatalmas csókot nyomott Gyuri ajkára, hogy kifejezze a háláját és köszönetét.

- Igazán nincs mit - játsszotta Gyuri a megközelíthetetlen férfit.

Ugyan vonzódott a barátnőjéhez, de közel sem úgy és annyira, ahogy Rita hozzá. Ezt viszont sosem rejtette véka alá, nem titkolta.

Mi lenne, ha feltennénk egy közös képet a Facebookra? Szeretném mindenkinek megmutatni a boldogságunkat. Büszke vagyok rád, büszke vagyok magunkra. Azt akarom, hogy mindenki velünk együtt örüljön. - Rita újra támadásba lendült kettejük jövőjét és annak tisztázását illetően.

Ezt már ezerszer megbeszéltük - Gyuri elhúzódik az ölelés elől. - Értsd már meg, kérlek, nem akarom ezt a kapcsolatot nagydobra verni. Mindenki kombinálni fog, és arról pletykálnak majd, hogy miattam szakítottál az exeddel. Pedig mindketten tudjuk, hogy semmi, de semmi közöm ehhez. Nekem nincs erőm most ezzel és a magyarázkodással foglalkozni.

Forrás: Shutterstock

Nem akarok a barátokkal erről témázni, pláne, hogy elég sok közös ismerősünk van. Mit fognak gondolni, elsősorban rólad? Pontosan tudod, hogy cafkának titulálnának majd, és te leszel a hibás, amiért szakítottatok, meg hogy az exed inni kezdett. Meg persze én és a sosem létező viszonyunk. Köszi, de én ebből nem kérek - zárja le Gyuri a beszélgetést és a konyhába indul.

- Ha szeretek valakit, akkor felvállalom. Legalábbis szerintem a normális emberek így tesznek - Rita szokás szerint nem hagyja szó nélkül a hallottakat. - Ami pedig a múltamat illeti, senkinek semmi köze hozzá. Én tudom az igazságot, ez nekem bőven elég. Nem csaltam meg az exem, tiszta a lelkiismeretem. Ha netán most történik valami az exemmel, akkor meddig is ne legyen kapcsolatom? Meddig is illik egy ilyen helyzetben exözvegynek maradni? Én bűnhődjek az ő gyengeségei miatt? Azt már nem! Ne haragudj, de ahhoz már öreg vagyok, hogy mások véleményével foglalkozzam. De úgy látom, nálad az még nem lejátszott dolog.

- Nem erről van szó. Csak pontosan tudod, hogy mit érzek. Szeretek veled lenni, beszélgetni, szeretkezni. De azt a bizonyos pluszt nem érzem.

Amikor elkezdtük a viszonyunkat, csak szexben állapodtunk meg. Erre most már kapcsolatról beszélgetünk, ami lássuk be, nem ugyanaz. Az pedig csupán egy dolog, hogy én mit érzek. Félek viszont, hogy a te érzelmeid sem a valóságot mutatják. Még időd sem volt elgyászolni az elmúlt éveket, én már képbe is kerültem. Ragaszkodni akarsz, és pótlékot keresel. Csak az ürességedet töltöd ki velem.

- Már megbocsáss - vág közbe Rita -, ezt hadd tudjam én! Ha így lenne, a gyerekem nem tudna rólad, és ... - de a mondatot már nem sikerült befejeznie, ahogy a sokadjára elkezdett beszélgetésüket sem. Az ösztön újabb győzelmet aratott az ész fölött.

Rita történtetét B. Barbi jegyezte le.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.