magazin kibeszélő megaláztatás párkapcsolat szakítás
Szinte mindenki került már abba a helyzetbe, hogy szakított vele a párja. Kellemetlen, fáj, érthetetlen és dühítő - minden, ami rossz. Vannak, akik képesek méltósággal viselni, ha kosarat kapnak - és vannak olyanok, akik éktelen hibákat követnek el.

Én, személy szerint, álltam már mindkét oldalon. Volt, amit képes voltam kulturált ember módjára kezelni. De előfordult, hogy hatalmas baklövéseket követtem el.

Íme, 3+1 tipp, hogyan ne kezeld a szakítást:

A félőrült díva

Szakított veled a pasid? Akkor itt az ideje hadüzenetet küldeni. Puffogj, csattogj, káromkodj! Vágj hozzá minden sérelmet, ami az együtt töltött idő alatt ért! Viselkedj habzó szájú fenevadként, hogy a szeretet utolsó szikráját is kiöld a másikból! Tulajdonképpen már úgyis mindegy, engedd ki az indulatokat! A legjobb, ha nonstop szidalmazod mások előtt: a legapróbb titkokat is kotyogd ki róla a nagyvilágnak! Hadd tudja csak meg mindenki, milyen is ez a fickó a valóságban!

Ha pedig szóvá meri ezt tenni neked, egyértelműen álljon neked feljebb - hisz ő szakított veled. Ezért aztán jogod van porba tiporni, megalázni, és igazából még köszönetet is mondhatna érte, hogy megússza ennyivel.

A kamukirálynő

Miután a srác kilépett a kapcsolatból, váljon rögeszméddé a barátság fogalma! "De azért barátok maradunk, ugye?" Nem számít, hogy mit tett, miért dobott, vagy egyáltalán mit akar. Ha az élete része maradsz, talán egyszer majd rájön, hogy mégiscsak szüksége van rád. Ha eljön ez a nap, akkor ugorj azonnal, az első füttyre! Hisz erre vártál, nem igaz? Pitizz neki naphosszat, írj cuki kis Messenger-üziket! Nem baj, ha napokig el sem olvassa, vagy egyszerűen csak ignorál. Ne add fel, teperj utána gőzerővel!

Forrás: Shutterstock

Mártírhalál a közösségi oldalakon

Tök mindegy, melyik felületről van szó - szenvedj! Sokat és hangosan. Nyilvánosan és egyértelműen. Közben persze légy bölcs, aki próbálja elhitetni mindenkivel, hogy minden oké: zen van és megbocsátás. A másik percben roppanj össze, mint egy cukorka a nagy prés alatt. A lényeg, hogy bármit is érzel, bármit is teszel, legyen róla fénykép! Meg poszt. Sok-sok poszt. Amivel felkeltheted az exed figyelmét, de mindenképp úgy, hogy közben a nagy tömeghez szólsz. Tudod, mintha nem is érdekelne az a srác. Közben pedig mégis. Zavaros? Szerintem is, de ettől fog működni!

A sötétség úrnője

Megvisel, felemészt, kezelhetetlenné válik a dolog? A legjobb megoldás, ha egész nap egy sötét szobában kuporogsz. Hallgasd a világ legszerelmesebb számait, amíg már fizikailag is fájni kezd, ami történt! Burkolózz a takaródba, elzárkózva mindentől, ami jobb kedvre deríthetne! Csak semmi vidámság, semmi felejtés! Itt és most kőkemény szenvedés zajlik. Rágódj szüntelenül a múlt emlékein, nehogy véletlenül el tudd engedni, ami már nem létezik!

Ha pedig valaki szóvá meri tenni, hogy talán túlzás egy pár hónapos kapcsolatot egy évig gyászolni, azonnal zárd ki az illetőt az életedből! Hisz semmit sem ért abból a helyzetből, amiben vagy. Légy mindenkivel ellenséges, haragudj mindenkire, és lökj el magadtól mindenkit! Téged megsebeztek, hát nem értik az emberek!?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.