A legnagyobb Tinder-tévhitek - Lehet, hogy nem úgy működik, ahogy gondolod…

magazin Tinder kibeszélő párkeresés ismerkedés
A Tinderről sok pletyka kering, és mindenkinek van egy kép a fejében róla. Akár használta már, akár nem. A tapasztalatok azért különbözhetnek mindenkinél, ezért nem lehet általánosítani. Viszont néhány dologgal jobb, ha tisztába kerülsz, ha még szűz vagy ezen a területen.

Ha a Tinder gondolatával kacérkodsz, de félsz belevágni, mert annyi rosszat hallottál róla. Vagy már belevágtál, de nem is igazán érted, tulajdonképpen mi történik ott, akkor érdemes tisztázni a legnagyobb tévhiteket a társkeresővel kapcsolatban. Íme!

Mindenki csak a szexre hajt.

Talán ez az, amit a legtöbben gondolnak, ha meghallják a Tinder szót, hogy ott tulajdonképpen csak szexpartnert lehet találni, hiszen eredetileg is ez volt a célja az applikációnak. Csakhogy az én tapasztalatom szerint ez egyáltalán nem így van. Persze ez korosztályfüggő is. De én az esetek 80 százalékában olyanokkal akadtam össze, akik igenis komoly kapcsolatot kerestek. Voltak köztük a húszas éveik végében járóktól egészen a negyvenes korosztályig. Szóval biztos vagyok benne, hogy nem azért nem fogod ott megtalálni a párod, mert mindenki csak a szexre hajt.

Ráadásul ma már pont olyan világban élünk, hogy első körben lehet tisztázni, ki mit keres. Hidd el, a pasik sem fognak, szégyenlősködni, és kerek perec megmondják, ha csak szex kell nekik. Miért érné meg valakinek azt kamuzni, hogy komoly kapcsolatot akar, és hetekig körbeudvarolni egy lányt egyetlen numeráét? Hiszen ha akar, egy óra alatt talál ott valakit, aki ugyanazt keresi, mint ő, és már aznap estére megvan a program. Ilyen téren tehát már nem megy a szédítés.

Csak selejtesek vannak fent.

Az a rossz hírem van, hogy hülyékbe bárhol belefuthatsz, nem kell hozzá a Tinder. Valamiért sokan még mindig azt gondolják, hogy az online társkeresőkön csak defektesek ismerkednek, vagy a bénák, akiknek máshol nem megy. Ez ma már egyáltalán nem így van, mert sajnos a tapasztalatok azt mutatják, elég nehezen megy máshol már bárkinek is a társkeresés. Éppen ezért próbálják ki sokan a Tindert. Ettől függetlenül biztosan fogsz idiótákkal találkozni, nem áltatlak, de normális férfiakkal is, ahogy a való életben is. Csak itt talán még a chatelés alatt ki tudod szűrni, és megspórolsz egy rossz randit.

Forrás: Shutterstock

Ha valakivel párba álltál, az rád is fog írni.

Először lapozgatod a Tindert, és találsz egy helyes pasit, akit jobbra is húzol, és megvan az első matched. Abba is hagyod a keresést, és várod, hogy írjon az illető, randizzatok, aztán boldogan éljetek, míg meg nem haltok. Ki kell, hogy ábrándítsalak, erre azért nem biztos, hogy akkora esély van. A pasik jó része ugyanis nem fog rádírni miután párba álltatok. Így azért még ne kezdd el tervezni a közös jövőtöket. Lehetséges, hogy már valaki mással elkezdett közben ismerkedni, vagy csak unaloműzésképp pörgette a Tindert, vagy egyszerűen azt várja, hogy a lányok írjanak neki. Ezért ne várd epekedve, hogy az az egy szem matched írjon, hanem keress tovább. Ha nagyon szimpatikus valaki a képei alapján, és nem írt, kezdeményezz te. Egy próbát megér...

Élőben is ugyanolyan lesz.

Találtál egy cuki pasit, akivel jól megy a kommunikáció, és szóba is került, hogy találkoztok. Ez mind szuper, de azért még ne zúgj bele így látatlanba. Hiszen előfordulhat, hogy élőben nem lesz meg ugyanez a szimpátia, vagy hogy a kémiának nyoma sincs. Sajnos bele kell kalkulálni, hogy elképzelhető, hogy az egyik fél (vagy mindkettő) nem fogja úgy érezni a randi után, hogy ennek lesz folytatása. Akár te csalódtál, akár ő volt az, aki nemet mondott a következő találkozóra, ne keseredj el, hiszen ilyen az online társkeresés, mindig az első randi lesz a döntő, nem a fotók és a chatelés. Ezt jobb, ha szem előtt tartod.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.