párkapcsolat kibeszélő szerelmi háromszög szerető
Vannak kapcsolatok, amiket csak egyetlen, egymás után több százszor megismétlődő játszma tart életben. Egy ilyenbe bármikor bárki benne találhatja magát még akkor is, ha korábban azt gondolta, hogy na, vele ez biztosan nem fordulhat elő.

Az egyik legjobb barátnőm életébe éppen akkor csöppentem bele, amikor hulla szerelmes volt abba a férfiba, aki pár év múlva ezt mondta neki: „Nekem most a feleségemet kellene keresnem ahelyett, hogy veled vagyok."

Kettejük kapcsolata úgy kezdődött akár egy igazi lány regénybe illő tündérmese. Szerelem szinte az első látásra, közös érdeklődési kör, hasonló humorérzék, és ami az egészet megkoronázta, a földöntúli, szenvedélyes szex. Úgy vonzották egymást, mit mágnes a vasport.

A sokat ígérő szerelem egy teljesen átlagos napon fordul át egy végeláthatatlannak tűnő hidegháborúvá. Kiderült, hogy a barátnőm nem az egyetlen nő a férfi életében. Kiderült, hogy ő „csak" egy szerető, aki mellől hazatérve az a nő várja, aki házasságot és közös gyerekeket remél tőle. Ám az igazság órája utolérte őt is, aki biztos volt benne, hogy ha valakit, akkor őt biztos, hogy nem fogják megcsalni. Az igazság fájdalmas súlya, csak arra a két nőre szakadt rá, akik ugyanazt a férfit szerették. Azt a férfit, aki a szíve mélyén egyiküket sem, saját magát viszont annál inkább szerette.

A se veled se nélküled, hónapok után a barátnőm fenyegető levelet talált a postaládájában, ami a féltékeny barátnőtől érkezett. A szerelmi háromszög ebben a pillanatban véres csatatérré vált, melynek a helyszíne egyik nap egy bérház folyosója másnap egy bíróság tárgyalóterme volt. A zaklató levél íróját bűnösnek találták, de a történet talán csak ezután vált igazán izgalmassá.

Forrás: Shutterstock

Több külön töltött hónap, Facebook letiltás és sírva elalvás után, amikor az ember lánya már úgy érzi, hogy képes új életet kezdeni, szinte rendeltetésszerűen bukkan fel az a férfi, aki szilánkokra törte a szívét. Ilyenkor a szép szavak mellett, csak a szinte már kézzel fogható kémia lehet az egyetlen békítő tényező, ami ebben az esetben sajnos mindig elérte a célját. Ettől a pillanattól kezdve csak napok kérdése volt, hogy mikor ér véget a már ismert forgatókönyv. Közel öt év alatt megszámolni sem tudom, hogy hány újrakezdés, és hány végleg vége történetet ismétlődött egymás után.

Szinte mindig tudtam, hogy egyikük sem bírja ki, hogy a tényleg vége után pár héttel, ne írjon a másiknak, egy fél szavas üzenetet, ami elindíthatja újra a lavinát. Ám, az utolsó vége van hallatán azonnal tudtam, hogy ezután nem lesz folytatás. Nem lesz több megbocsátás, sem újrakezdés. A barátnőm felnőtt kapcsolatra vágyott, elköteleződésre, szeretetre, bizalomra.

Biztos volt benne, hogy le tudná élni az életét a fickó mellett még annak a rengeteg fájdalomnak az ellenére is, amit az addigi évek alatt okozott neki. Ekkor a pasi száján kicsúszott egy mondat: „Nekem most a feleségemet kellene keresnem ahelyett, hogy veled vagyok."

A barátnőm még mindig csak egy pótlék volt, egy felesleges időtöltés, miközben az erősebbik nem képviselője éppen a férjek mintapéldányává szeretett volna válni, egy házasságra alkalmas, úgynevezett feleségnek való nő oldalán.Ebben a pillanatban tényleg vége lett. Azóta a pasi a Tinderen keresi a feleségét, ráadásul azokkal a képekkel árulja magát, amit a barátnőm egy romantikus kiránduláson készített róla.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.