mobiltelefon kibeszélő magazin párkapcsolat Németh Ágnes szakítás közösségi média
Biztos ismerős számodra a helyzet, amikor kidobott a pasid, nyalogatod a sebeidet, próbálsz magadhoz térni és akkor egyszer csak feldob az Insta egy képet az exedről, amin egy ismeretlen lánnyal mosolyog..

Épp elég fájdalmas, amikor véget ér egy hosszú kapcsolat, főleg, ha veled szakítottak. Egy ideig értelmetlennek tűnik minden, úgy érzed, soha többé nem tudsz ránézni majd egy férfira. Összejársz a barátnőiddel, ahol sorra elemeztek minden kérdéses helyzetet, mit miért mondott és csinált, s próbáljátok megtalálni a miértekre a válaszokat. Esténként rá gondolsz, visszapörgeted a fejedben, mit kellett volna másképp csinálnod és magadhoz szorítod a pólóját, ami véletlenül nálad maradt. Szeretnél jobban lenni, szeretnéd őt elfelejteni, de nem megy, hisz amikor a telefonodhoz nyúlsz, mindenhol ott van.

Bár tudod, hogy nem szabadna, folyamatosan csekkolod a profilját. A saját oldaladon is nézegeted a közös képeiteket és azon agyalsz, hogy ezeket most már lassan le kellene törölni. Beleszakad a szíved, hiszen annyira boldog időszak volt ez az életedben, úgyhogy csak egy képet vagy képes kitörölni, a többi egyelőre maradhat. Az első tőrdöfés akkor ér, amikor rámész az exed oldalára és látod, hogy ő minden szívfájdalom nélkül letörölte az összes közös fotótokat. Összeszorul a szíved a csalódástól: „Hogy tehette ezt, hát ennyit jelentett neki ez az egész?"

Esténként, amikor magányosan fekszel otthon és épp valami bugyuta sorozatot nézel, csak hogy valami elterelje a figyelmedet, egyszer csak megszólal a telefon. Megdobban a szíved, hátha ő az, persze csak az anyád, aki nagyon aggódik, nehogy a Dunának menj. Valójában minden hang, ami kijön abból a mobiltelefonból, reményt ad, hogy ő ír, ő hagy hangüzenetet, ő keres újra. Mert valójában a remény még mindig benned él. Bármikor felmész a Messengerre, azt nézed, aktív-e és ha nem, vajon mit csinál éppen. „Már 4 órája nem ment fel ??? Tuti valami csajjal van..." – gondolod és utána mániákusan ellenőrzöd 10 percenként, fellépett-e újra. Minden egyes alkalommal, amikor fellépsz és látod, hogy ő is fenn van, abban bízol, hogy észrevesz és rád ír, hisz azóta biztosan rájött, hogy nincs értelme az életének nélküled.

Forrás: Shutterstock

Telnek-múlnak a napok és hetek, úgy érzed, jobban vagy, amikor is a Facebook elkezdi kidobálni, hogy az exed milyen események után érdeklődik. A te állandóan otthonülő volt barátod hirtelen nagyon aktív lett, érdeklődik az összes koncert és zenés rendezvény iránt. Nem érted. Amikor veled volt, nem volt kedve sehová se menni, ki se mozdult a lakásból, ezen vitáztatok a legtöbbet. Mégis mi történt? A következő héten aztán felrak egy képet, amin egy tetkó van rajta. Ő, aki soha sem akart tetkót! A biztosítékot végül az veri ki, amikor felrak egy nagyon happy, mosolygós képet, ami tele van #milyenkurvajólvagyok hashtagekkel. Vajon ki csinálta ezt a képet róla? Kétségbeesel és lecsekkolod az összes lájkolót és kommentelőt.

Te se akarsz lemaradni, néha felraksz te is egy képet magadróla legújabb dögös ruhádban, csak hogy lássa, miről maradt le. Te is beírod a kép alá, milyen szép az élet és komolyan is gondolod, egészen addig, amíg le nem fagy a mosoly az arcodról. A közösségi média nem kímél, a legváratlanabb pillanatban dob fel egy képet, amin életed volt szerelme egy új lány oldalán mosolyog. Könnyek szöknek a szemedbe és úgy érzed, ez már sok, ezt már látni sem akarod. Veszel egy nagy levegőt, letörlöd mindenhol. Az se érdekel, ha ez gyerekes, de érzed, hogy a lelki békéd érdekében ez a legjobb, amit tehetsz.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.