hűtlenség kibeszélő megcsalás baráti társaság
Nagy baráti társaság gyűlik össze az egyik ismerősödnél egy nyárbúcsúztató partira. Legalább harminc ember és vagy egy tucat gyerek vesz részt az eseményen. A házigazda nagyon kitett magáért. Hosszú asztalok roskadoznak az ételek alatt, több színes függőágyat akasztott ki a fák közé, és a szépre nyírt gyepen elszórtan babzsákfotelek tarkállanak pihenésre hívogatóan.

A terasz mellett biliárdasztal áll, tőle balra egy csocsó, a homokozó mellett pedig a gyerekek legnagyobb örömére három hinta és egy hatalmas trambulin kapott helyet. A vendéglátó még egy bárpultot is kialakított két sörcsappal. Mindegyik szikrázik, ahogy a hőmérsékletkülönbség – a jéghideg sör és a forró, nyári meleg – miatt a hófehér csapokon ülő vízcseppeken megcsillan a napfény.

Gyönyörű, nyári idő van! A kinti hangszórókból könnyű zene szól, az emberek beszélgetnek, nevetnek, a gyerekek játszanak. Folyik a sör, néhányak kezében egy-egy finom pálinka van, a grill felől pedig isteni illatok szállnak. Ellazultál, és igazán nagyszerűen érzed magad. Sok rég nem látott ismerőssel futsz össze, jóízű beszélgetéseket folytatsz, és nagyokat nevetsz. Hiányzott már ez a kikapcsolódás és a társaság.

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2016 Ground Picture/Shutterstock. No use without permission./Ground Picture

Ebéd után, jóllakva a finomabbnál finomabb falatoktól, elnyúlsz az egyik függőágyban, és a vidám társaságot figyeled. A pocakod tele, andalító zene szól, finom nyári szellő lengedez, és lassan leragadnak a szempilláid. Valószínű, elszundítottál, mert arra eszmélsz, hogy hangosabb lett a zene, és a nap szép nagy utat tett meg az égen. Felemelve a fejed azt látod, hogy vannak, akik táncolnak.

Mozdulataikból, az általános hangzavarból meg a fergeteges jókedvből arra a következtetésre jutsz, hogy amíg aludtál, senki nem maradt szomjas. Mosolyogva kászálódsz ki a függőágyból, nagyot nyújtózol, majd a teraszon át a házba mész, hogy megkeresd a mosdót.

Reggel az udvaron át érkeztél, és meglepődve nézel most körül, milyen hatalmas belülről a ház. A nappaliból három folyosó is nyílik, elindulsz az egyiken, amelyiken a mellékhelyiséget sejted. A második ajtó előtt állsz meg, úgy véled, az lesz mosdó. Lassan, kissé tétován nyomod le a kilincset, az ajtó enged, így könnyedén benyitsz.

Abban a pillanatban rájössz, hogy nem a mosdó az. És felismered az egyik barátodat is, határozottan nem a saját, hanem egy másik barátod feleségével – annak ellenére, hogy őt most látod először ruha nélkül... A félreismerhetetlen pózt is felismered. Úgy érzed, a kép örökre beleég a retinádba...

Mit teszel?

Bucsi Mariann további írásait ITT találod.

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.