tipp kibeszélő randi Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt férfivélemény
A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című filmet valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, mind megismertük belőle, hogy milyen praktikákkal lehet egy férfit elüldözni. Fordított esetben azonban szintén elég sok buktató létezik, talán még több is, mint amennyi a nők eszköztárában szerepel.

Bár nehéz lenne pontos számokban kimutatni, szerintem a legtöbb férfi, - ha arról kérdeznék, hogy melyik nem képviselői támasztanak több kritériumot a másikkal szemben -, hirtelen és magabiztosan vágná rá, hogy a nők. Ebből kiindulva most összeszedhetnénk azokat a buktatókat, melyekkel egy férfi elronthat egy bimbódzó kapcsolatot vagy akár csak egy egyéjszakás kalandot, de ezúttal inkább egy kicsit továbblépdelnék. Úgyhogy nézzük meg, mik azok a már-már komikusba hajló baklövések, kellemetlen történetek és furcsaságok, melyek a nők kilencven százalékára riasztóként hatnak majd.

A rajongás átka

Bár legtöbbünknél tinédzser korban tetőzik a rajongói megszállottság, néhányaknál egy örök életre megmarad. Legyen szó egy sportolói csapatról, filmekről, zenekarokról, videójátékokról, mindenki rajongásának megvan a tárgya, egyesek pedig ezt sokkal látványosabban mutatják ki, mint mások. Mire célzok ezzel?

Arra, hogy bármennyire is jól halad a randid, ha végül nálad köttök ki, és már mindketten tudjátok, milyen irányba halad az este, még akkor is elgáncsolhatod magad azzal, hogy álmaid nőjét egy olyan lakásban látod vendégül, mely rajongásod tárgyának képeivel, figuráival, ne adj Isten ágyneműjével és egyéb ereklyéivel van tele.

Szóval talán jobb, ha lecseréled a Pókemberes vagy Bayern Münchenes ágyneműdet, mert a legtöbb nő nem túl toleráns az ilyesfajta megszállottsággal szemben.

Forrás: Shutterstock

Még egy kört?

Az alkohol tökéletes arra, hogy feloldja egy korai randi kicsit feszengős hangulatát, esetleg segítsen abban, hogy jobban összemelegedjetek. Legalábbis addig, amíg mértékkel fogyasztjátok és nem csúszol bele abba a hibába, hogy rosszul méred fel a határaitokat. Egy romantikus vacsorát és egy otthon töltött meghitt estét is ugyanúgy, pillanatok alatt tönkreteszel azzal, ha dülöngélve, alkoholszagú lehelettel közelítesz a másikhoz, arról pedig ne is beszéljünk, hogy mi történik, ha kicsit érzékenyebben reagálsz és a szervezeted nem tűri meg magában azt az utolsó felest.

A tökéletes randihelyszín: Mit szólsz a Mekihez?

Egy jó randi egyik sarokköve a helyszín. Kettőtök kémiája persze mindennél fontosabb, de egy igazán jó randihelyszín sokszor teljesen más irányba terelheti a találkát, ennek pedig az ellenkezője is igaz. Hiába vagytok túl több napi, akár heti beszélgetésen, hiába álmodoztok arról, hogy testközelből is megismerjétek egymást, ha te fogod magad és a randi helyszínéül egy gyorséttermet vagy egy tablettás bortól és hipótól „illatozó" sarki kocsmát választasz. Senki se mondja, hogy Michelin-csillagos étteremben kell tölteni az első randikat, de ugyanígy a másik végletig sem kell elmenni.

Ismerjük meg a családot!

Az, hogy egy férfi családcentrikus legyen, sok nő számára fontos. Az viszont, hogy valaki megszállottan a családja körül élje csak az életét, érthető okokból nem fér bele. Szóval talán nem kellene azzal kezdeni, hogy önmagad helyett a családodról mesélsz el mindent, vagy ami még kellemetlenebb:a szükséges idő eltelte előtt kényszerítesz bele abba valakit, hogy találkozzon a családoddal. Hallottam már „rémtörténeteket" olyan első randikról, ahol egymás megismerése helyett a kistesót kellett foci edzésre vinni, vagy ahol a közös program a szülőkkel közös vacsora volt. Ezektől érthető módon elég könnyű kényelmetlen helyzetbe kerülni, szóval az a legjobb, ha a család csak a későbbi körökben kerül be a képbe.

Nyitókép: Shutterstock

Mit gondolsz, el lehet rontani egy biztatóan induló kapcsolatot egy rossz első randival?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.