“A pasim anyja hívott fel, hogy a nevében szakítson velem.” Te is jártál már a mama pici fiával?

Vannak szerencsés nők, akiknek életét az anyósok, anyósjelöltek második édesanyaként ragyogják be, míg pechesebb társaik egyenesen attól rettegnek, nehogy a drága mama bombázza szét az egyébként jól működő kapcsolatukat.

Az anyai szív gyakran megdöbbentő cselekedetekre sarkallhatja tulajdonosát, pláne, ha fiúgyermekkel áldotta meg őt a sors. Ilyen történeteket meséltek nekem készséges interjúalanyaim.

Nóra (34) 18 éves volt, néhány hónapja alkottak egy párt a barátjával. Mivel hirtelen hüvelyi panaszok jelentkeztek nála, ellátogatott a körzeti nőgyógyászhoz, ahol nem tudták pontosan diagnosztizálni őt, ezért úgy döntött, elmegy magánorvoshoz. Közben kérte a barátját, hogy ő is iktasson be egy kivizsgálást, de a fiú ódzkodott a dologtól.

Ezután az anyja hívta fel Nórát, hogy kimentse a srácot, mondván, a férfiak elég nehezen viselik az urológiai vizsgálatot, és megkérte őt, hogy először inkább várja meg a magánorvosi eredményt. Végül kiderült, hogy csak a hüvelyflórája borult fel, de akkor azért megvolt a véleménye a párja drága jó anyukájáról, akinek fontosabb volt a gyereke kényelme, mint az ő egészsége.

Lívia (23) és barátja a fiú szüleihez mentek vacsorázni, ám a srác elrontotta valamivel a gyomrát, ezért egész este ágyban feküdt. Külön fürödtek, s mikor Lívia visszament a szobába, még törölközőbe tekerve leült az ágy szélére. Ekkor kopogás nélkül bejött anyuka, majd elkezdte tutujgatni a kicsi fiát, akinek természetesen hozott teácskát és háztartási kekszet, de az kicsit sem érdekelte, hogy ott volt mellette majdnem meztelenül Lívia, akit akkor még alig ismert...

Forrás: Shutterstock

 

Vikit (20) az exe anyja hívta fel a fia nevében, hogy szakítson vele. Az asszony elmondta, hogy a srác utál konfrontálódni, mert az apja annak idején pokollá tette a család életét, a válás óta pedig mindketten próbálják összeszedni magukat lelkileg. Viki teljesen leforrázva állt a vonal másik végén, csak annyit tudott kinyögni: „Értem, sajnálom."

Barbi (29) barátja vidékről költözött fel a fővárosba, akkor volt 24 éves. Egyszer szóvá tette, hogy miért nem dobja ki a lyukas alsónadrágjait és zoknijait, erre a pasi azt felelte, hogy majd feljön az anyja és ő vesz újakat. Egyébként a mama tényleg rendszeresen feljárt hozzá, olyankor hozta a jó kis hazai kajákat, mosott, takarított helyette, sőt, még bevásárolni is elment és cipelte a rengeteg szatyrot, nehogy a kisfiának leessen a karikagyűrű az ujjáról.

Reni (30) nagyjából három hónapja volt együtt a párjával, mikor elérkezett a születésnapja. A pasi egy márkás parfümöt ajándékozott neki – ugyanolyat, mint amilyet az édesanyja is használt. Sajnos nem csak ez az egyetlen baljós jel ütötte fel a fejét a kapcsolatukban: Reni rájött, hogy a drága mama rettentően kontrollálja a fiacskáját, fontos döntéseibe is beleszól, így pedig képtelen volt őt hosszú távon komolyan venni.

Nyitókép: Shutterstock