Csak annak van játékszere, akinek nincs kapcsolata? (18+)

A nők szexuális élvezete sokáig számított tabunak, és sokszor még most is az. Az orgazmusszakadék máig jelen van, ami azt jelenti, hogy a szexuális együttlétek során a férfiak nagyobb százalékban jutnak el a csúcsra, mint a nők.

A párkapcsolatokban ez akár feszültséget is okozhat, hiszen az orgazmus hiánya mindkét fél lelki állapotára kihat, ezért érdemes szétnézni mindenkinek a szexuális játékszerek között! Tévedés ugyanis, hogy csak az egyedülállóknak, vagy csak egyedül használva nyújtanak örömöt!

A férfiaknak izgató látvány, a nőknek pedig bizsergető előjáték vagy egyenes út a csúcsra

Általában a párkapcsolatban élők ellenérve a vibrátorokkal szemben az, hogy „nincs rá szükség", hiszen van kivel élvezkedni, de nem ez a jó hozzáállás, ugyanis a szexuális segédeszközök nemcsak a nőknek nyújthatnak örömöt, és nem is feltétlenül a magányos élvezetekről szólnak!

Amikor először vettem elő, és mutattam meg a páromnak a játékszeremet, egyből felvillanyozódott, és imádta a látványt. A sokadik alkalommal pedig már nem csak nézte, és nem is én voltam az, aki szerette volna elővenni a vibrátort! Ez a kis eszköz az őszinte kommunikáció előtt is megnyitotta az utat, azóta sokkal szabadabban beszélünk a vágyainkról, ráadásul bővült is a készletünk még egy-két aprósággal, amik mindkettőnk örömét szolgálják.

Forrás: Shutterstock

Bár nekünk alapvetően nem volt problémánk a csúcsra jutással, annak mindenképp hatalmas segítség, akinek többnyire nem sikerül. Az már mindenképpen a pár aktuális hangulatától függ, hogy a vibrátort csak előjátéknak használják, vagy teljes egészében az eszközre bízzák a nők csúcsra juttatását, mindenképpen jó móka, de még milyen jó! A lényeg, hogy egy próbát mindenképpen megér, mert garantáltan a pár egyik tagja sem fogja megbánni. Ne álljunk a saját kielégülésünk útjába.

Mindegyik orgazmus igazi

Sokan azért ódzkodnak a szexuális játékszerektől, mert csak az együttlét során átélt orgazmust tartják „igazinak". Ezért akár még a romantikus filmeket is felelőssé tehetjük, hiszen ott minden alkalommal elsöprőek a szerelmespárok együttlétei, mindegyik eget rengető, fantasztikus és még sorolhatnánk. A valóságban pedig az orgazmus eltérő intenzitású, de mindegyik orgazmus igazi. Nemcsak a kevésbé intenzív, de az is, amihez egy eszköz segített hozzá minket. Nagyon is! Előfordulhat, hogy a játékszerek egyeseknél sokkal hangosabb élményt váltanak ki, mint amilyenre eddig egy partnerrel képesek voltak, de éppen a felfedezés a lényeg. Lássuk, mire is képes valójában a testünk, és élvezzük ki minden egyes percét, mert nem az számít, hogy játékszerrel vagy anélkül jutunk-e el a csúcsra, hanem az, hogy eljussunk.

Mire figyeljenek a kezdők?

Akik már régóta kacérkodnak azzal, hogy szexuális segédeszközzel színesítenék az életüket, azok hamar rájöhetnek, hogy rengetegféle termék közül lehet választani. Először érdemes az igényeinket tisztázni: vízálló legyen, vagy sem? Milyen legyen az anyaga? Párvibrátor vagy egyéni? Ha sikerült a termékek garmadájából kiválasztanunk a megfelelőt, akkor már csak a síkosításra és a higiéniára kell mindenképpen odafigyelnünk. A legfontosabb, hogy vízbázisú síkosítót használjunk, és minden használat előtt és után tisztítsuk meg az eszközt. Ehhez a legtöbb helyen árulnak arra alkalmas fertőtlenítőt, mert nem mindegy az intim területünknek sem, hogy pontosan milyen szerrel tisztítjuk az eszközünket!

Nyitókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek