magazin kibeszélő love bombing párkapcsolat szeretetbomba ismerkedés érzelmek
Már az első randink alkalmával igyekeztél az érzelmeimre hatni. Miközben én még semmit sem éreztem irántad, te már akkor megpróbáltál rendkívül érzelmes lenni, és így közelíteni felém, nem is sejtvén azt, hogy ezzel az egésszel pont az ellenkezőjét váltod ki belőlem.

Amikor megismerkedtünk Gáborral, már akkor is érzékeltem ezeket a túlontúl hangzatos szavakat, amelyeket nem tudtam értékelni, nem tudtam a helyén kezelni. Mivel nálam a szerelem nem jön első pillantásra, így teljesen zavarba jöttem attól a túláradó szeretettől, ami tőled érkezett. Természetesen jólestek a kedves szavak, de amikor egy üzenetben naponta többször is leírta, hogy gondol rám, és örülne neki, ha hallaná a hangomat, valamint alig várja a következő találkozót, bevallom őszintén, egy kicsit furcsán hatott az ismerkedés legelején.

Számomra szokatlan volt a tempó, amivel Gábor közeledett felém. Még egyáltalán nem voltam felkészülve ilyen érzelmek "befogadására", és kissé őszintétlennek hatott az egész. Akármennyire is próbáltam én is viszonozni ezeket a kedves üzeneteket, nem tudtam. Persze rögtön megkaptam a "jégkirálynő" címkét, amivel azonban szintén nem tudtam mit kezdeni, hiszen nem vagyok olyan ember, aki az érzéseit rögtön a másikra zúdítja. Akkor sem, ha már érzem, hogy itt valami alakul.

Ez esetben akkor éreztem meg az első szikrát kettőnk közt, amikor ő úgy döntött, hogy lelép. De vajon miért lépett le hirtelen? Mert nem a kedve szerint alakultak a dolgok? Szépen lassan lekopott, azt mondta, hogy elveszítette a munkáját, és úgy érzi, nem áll készen erre a kapcsolatra, mikor épp ő volt az, aki eleinte rám erőltette magát. Gondolom az volt a legnagyobb baj, hogy nem ért célba nálam. Nem gyengültem el, ő pedig nem akarta kivárni a pillanatot míg végül beadom a derekamat. A korábbi szép, mézesmázos szavak elvesztek a süllyesztőben. Kámforrá váltak.

Forrás: Shutterstock

Vajon mi az oka annak, hogy valaki így próbálja meg a bűvkörébe vonzani az adott nőt?

Ez tudatos vagy tudattalan döntés? Ha engem kérdeztek, szerintem inkább tudatos, ami azt jelenti, hogy az illetőnek célja van ezzel. Szeretne a másik érzelmeire hatni, mert valamit el akar érni nála. Bizalmat, kötődést, elismerést, tiszteletet, imádatot szeretne kicsikarni. Mindezt pedig azért, hogy könnyebben érvényesíthesse a saját akaratát.

Szerencsére Gáborral nem jutottam el addig, hogy manipulálhatóvá váljak, de magamat ismerve azt el tudom képzelni, hogy egy olyan férfi bűvkörébe kerüljek, aki szinte azonnal megfog és onnantól kezdve nincs menekvés. Viszont legközelebb talán egy ilyen férfi sem jár majd sikerrel, mivel résen leszek és figyelek.

Nyitókép: Shutterstock

Te már találkoztál olyan férfival, aki megpróbált az érzelmeidre hatni?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.