Nem tudsz teljesíteni, míg egy kutya a dolgát végzi tőled fél méterre? Mégis milyen férfi vagy te?!

higiénia kibeszélő állat párkapcsolat kapcsolat macska állatbarát kutya
Furcsa és egyenesen ijesztő randitörténetekkel tele a padlás, de néha szembetalálkozunk egy-egy olyan sztorival, melynek szürrealitása hallatán tényleg nem találjuk a megfelelő szavakat. A következő is egy ilyen történet.

A randizás kemény dolog. Ahogy mondani szokás, megannyi hal van a tengerben, csak épp azzal nem számol senki, hogy az úszkáló halak egy hányadának nincs ki mind a négy kereke. Ebből kifolyólag sokunknak vannak anekdotái olyan alakuló kapcsolatokról, melyek másra nem voltak jók, csak elrettentő példának, na meg a későbbiekben jókat nevethetünk a furcsaságokon. Andris barátom története számomra az egyik legabszurdabb, külső szemmel nézve pedig az egyik legszórakoztatóbb példa arra, hogy milyen az, amikor az intő jelek az orrod előtt vannak, de te mégis próbálsz kitartani.

A sztorihoz adott Andris, egy jól szituált, késő harmincas éveit taposó srác, valamint Bogi, az elsőre szintén szimpatikusnak tűnő harminc-pár éves nő. Ahogy az mostanában nem meglepő, egy társkereső appon keresztezték egymás útját először, az online csevejt hamar felváltották aztán a személyes találkák, melyek eleinte szintén kellemesen teltek. Ahogy a bimbódzó kapcsolatuk alakult, úgy kerültek egyre közelebb egymáshoz, így adta magát, hogy a randevúk egy idő után valamelyikük lakásán értek véget. Ez egészen addig problémamentes is volt, amíg Andris lakása volt a helyszín. Amikor azonban Bogi otthona vált a közös időtöltés színterévé, ott elkezdett körvonalazódni, hogy talán mégsem olyan idilli minden, mint ahogy azt Andris elképzelte.

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 Prostock-studio/Shutterstock. No use without permission./Prostock-Studio

Egy otthon atmoszférájáról sokat elárul az, hogy milyen első benyomást tapasztalsz akkor, amikor először átléped a küszöböt. A berendezés, a tisztaság, a hangulat és ami esetünkben a legfontosabb: az illatok. Bogi albérletét ugyanis orrfacsaró bűz járta át már a bejáratban is, nemhogy a nappaliba betérve. A Jeffrey Dahmerről szóló népszerű Netflix-sorozat óta mindenki egy kicsit óvatosabban, félve lép be egy ismeretlen eredetű bűzökkel teli lakásba, de azért nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. A szag eredete ugyanis nem más volt, mint állati eredetű ürülék. Bogi ugyanis öt kistestű kutya és egy macska boldog tulajdonosa. Bár lelkes állatbarát a hölgy, arról valahogy senki sem szólt neki, hogy akadnak bizonyos általános higiéniai körülmények, melyeket mind kisállatai, mind önmaga és a nála vendégeskedő emberek érdekében több mint ajánlott lenne betartani.

Ennek eredményeképp, bár néhanapján azért levitte a kutyákat sétálni, dolguk elvégzésének elsődleges helyszíne a lakásra, valamint az ahhoz tartozó apró erkélyre korlátozódott. Márpedig ha fél tucat kisállat mind a lakást tekinti illemhelynek, akkor takarítás ide vagy oda, a szagok idővel állandósulnak. A falakban, a bútorokban, és minden egyébben ott ragadnak a makacs bűzök.

Forrás: Shutterstock

Hasonló helyzetben sokan talán már a küszöböt átlépve fordultak volna ki a lakásból, Andris azonban lenyelte a békát, a randevú pedig a nappaliban található kanapén folytatódott.

Beszélgetés közben aztán kiderült, hogy a kis kedvenceket azért a romantikus légyottok idejére ki kell zárnia Boginak a szobából, hiszen történt már olyan, hogy az együttlét hevében hallatott hangokat bántalmazásnak gondolta az egyik kutya, ezért megharapta az „bántalmazó" férfipartnert.

Újabb apró furcsaság, amit Andris megpróbált figyelmen kívül hagyni, így nem sokkal később összemelegedtek a kanapén.

Mielőtt azonban tovább álltak volna a hálóba, két csók között Andris szeme megakadt a fél tucat kisállat egyikén, ami éppen tőlük fél méterre, boldogan végezte dolgát. Mondanom sem kell, elég illúzióromboló kép lehetett, amit Bogi egy „jaj de aranyos" felszólalással le is tudott volna, Andris azonban úgy érezte, elszállt az ihlet. Valljuk be, ilyen környezetben nem sokan lennénk alkalmasak arra, hogy ráhangolódjunk a romantikára, így az együttlét kudarcba fulladt. A hab ezen az abszurd tortán végül Bogi reakciója volt. Ő ugyanis nem értékelte a „hirtelen" hangulatingadozást, csalódottságát pedig azzal fejezte ki, hogy közölte: „Elég kellemetlen, hogy ennyi idősen fel se áll neked, milyen férfi vagy te?"

A történet utóéletét azt hiszem sokat nem is kell magyaráznom. Az este ezt követően elég gyorsan a végéhez ért, és bár néhány zaklatott üzenetváltás még történt, Andris többet nem találkozott Bogival. Kettejük kérészéletű kapcsolata pedig csak egy hol kellemetlen, hol pedig szórakoztatóan abszurd sztori maradt.

Nyitókép: Shutterstock

Egy alakuló kapcsolatban milyen hatással lenne rád, ha a párod lakásába lépve koszt és bűzt tapasztalnál?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.