erőszak kibeszélő szexuális ragadozó magazin bántalmazás
A munkahelyeden ünnepi vacsorát szerveznek a cég dolgozóinak. Az eseményre kisebb csoportokban kerül sor, mert a cég vezérigazgatója minden munkatárssal személyesen szeretne találkozni. A résztvevőket úgy sorsolják össze, így mindenkinek lehetősége nyílik, ritkán látott munkatársakat is megismerni.

Minden alkalommal tíz fő vehet részt a vacsorán, amelyet a főváros egyik legelegánsabb éttermében rendeznek meg. A HR-osztálytól gyönyörű meghívót kapsz, és egy külön dokumentumban ismertetik veled az elvárásokat. Ez az írás tartalmazza a pontos címet, a dátumot és néhány kérést. Kezdve onnantól, hogy semmiképp ne késs el, és milyen viseletben szükséges megjelenned, egészen odáig, mely kérdéseket illik vagy nem illik feltenni a vezérigazgató úrnak.

A te vacsora meghívásod csütörtök tizenkilenc órára szól. Gondosan készülsz az eseményre, kiöltözöl, ahogy kérték, és már tíz perccel hét előtt az étterem előtt sétálsz az utcán. Hamarosan felfedezel néhány kollégát, majd egy perccel hét előtt, többedmagaddal belépsz az étterembe.

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2016 Rawpixel.com/Shutterstock. No use without permission./Rawpixel.Com

Egy kerekasztalhoz vezetnek, ahol már ott ül a vezérigazgató. Kissé meg vagy illetődve, mert az elmúlt évek alatt még sosem találkoztál vele személyesen. Egy konferencián láttad egyszer a színpadon, de ez egy teljesen más, és újszerű helyzet. A cég vezetője meglepően kedves és közvetlen, így mindenki gyorsan feloldódik. Pompás fogásokat szolgálnak fel, a bor kitűnő, a társalgás gördülékeny. Egészen ellazulsz, és kifejezetten jól érzed magad. Külön örömmel tölt el, hogy a vezérigazgató nyitott beszélgetőpartner, és érezhető, hogy figyel a meglátásaidra, a véleményedre és a javaslataidra. Az idő gyorsan repül, és a közel kétórás vacsora a végéhez közeledik. Már csak a desszert van hátra.

Ekkor a vezérigazgató kimenti magát, és a mellékhelyiség felé veszi az irányt. Az elfogyasztott italok miatt, úgy érzed, hogy neked sem árt egy mosdószünet, ezért a kiírást követve megkeresed a mellékhelyiséget. Dolgod végeztével kilépsz az ajtón. Az asztalhoz visszafelé menet el kell haladnod a ruhatár előtt.

Furcsa női hangot hallasz. Odakapod a fejed. A vezérigazgatót pillantod meg. Féloldalasan áll neked. Előtte a gyönyörű és fiatal pincérnő. De valami nem stimmel... Megtorpansz. Hirtelen rájössz, hogy a cég vezetője úgy szorította a falhoz a fiatal nőt, akinek kezei a háta mögött vannak. A vezérigazgató egyik keze a nő szájára tapasztva, a másik pedig rövid fekete szoknyája alatt... Látod a rémületet a hölgy arcán.

Te mit teszel ebben a helyzetben?

Bucsi Mariann további írásait itt találod.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.