Női átmeneti kabát bátor, vagy tónusos színben? Trendek 2022 őszére

PR cikk
Milyen színű ruhákat hordasz legszívesebben? A te szekrényed szivárványszínű, vagy inkább tónusos, egyszínű ruhákkal? Függetlenül attól, hogy inkább kedveled a fekete színt, vagy pirost, ne feledd el, hogy érdemes tartani a szekrényben pár női modell kabátot, olyat, amivel létrehozhatsz pár stilizációt különböző alkalmakra. Az átmeneti női kabát bátor, vagy tónusos színben? Melyik fog jobban kinézni rajtad? Nézd meg a 2022 ősz trendjeit!
Forrás: https://unsplash.com/photos/AxnzedBAdxo

Milyen átmeneti női sportos kabátot válasszunk?

Az átmeneti kabát nem határolódik be, csak egy divatos fazonhoz! Érdemes tartani a szekrényben pár ilyen modellt, különböző színekben, függetlenül az alkalomtól, létre tudjál hozni egy egységes őszi stilizációt.

Az átmeneti női kabátok sok színben elérhetőek, de a legjobb választás lesz a tónusos színek - fekete, vagy szürke. Miért érdemes választani ezeket a színeket? Ugyanis a sportos legginsek elérhetőek nagyon sok színben és mintában, ezért kár lenne behatárolódni éppen csak azért, hogy már korábban, vettél magadnak egy sportos mintás kabátot őszre.

Nagyon gyakran az átmeneti sportos női kabát kontrasztos beépítéssel rendelkezik az oldalsó részen, vagy cipzárral, ami más színű - ez egy elegendő akcentus a sportos kabáton. A beépítések, az oldalsó részen rendelkeznek egy előnyös funkcióval- melynek köszönhetően a kabát a sportos szabástól függően, megjelöli a női pozitívumokat, például a testalkatot.

Atmeneti női kabát az elegancia szerelmeseinek

Azok a hölgyek, akiknek fontos az elegancia, számukra is van választék az átmeneti női kabátok kategóriájából! Az őszi kabátok már évek óta, nagy sikernek örvendenek, mint tavasszal, ősszel, de télen is. Az őszi verziójú átmeneti kabát, természetesen némileg vékonyabb, mint a téli variációja, ugyanakkor biztosít számodra elegendő meleget a hűvösebb estékre.

Női tollkabát, sok különböző színben kapható és csak tőled függ, hogy melyiket választod. 2022 őszén a legdivatosabb a pasztell színek lesznek - mentol, pisztácia, vagy púderszín. Érdemes tartani a ruhatárban, egy ilyen kabátot, ezekben az árnyalatokban.

Természetesen nem minden hölgy érzi magát és néz ki jól pasztell színekben. Érdemes ebben az esetben választani a karakteres színeket, hogy hozzáilleszd, a mi arany őszünkhoz, ami színekben csillogó. Idén ősszel ez biztos a sárga, narancs és piros. Ne félj ezektől a színektől - adjál hozzá magadnak energiát a ködös őszi reggelekre!

Olcsó női esőkabát

Ősszel elengedhetetlen kiegészítő az esernyő, ugyanakkor érdemes elgondolkodni azon, hogy az olcsó női esőkabát, nem lesz -e jobb ötlet. Eltűnik ebben az esetben a rizikó, hogy véletlenül otthagyjuk a buszon, boltban a nagy eső idején. Mindig rajtunk van, ezért aggodalomra semmi ok, hogyha váratlanul esik az eső!

Az olcsó női esőkabát, nem jelenti azt, hogy nem rendelkezel stílusérzékkel - éppen ellenkezőleg, most nagyon divatosak! Az ilyen kabátok lehetnek, sötét színűek, tónusos színekben, de sokkal jobban fognak kinézni intenzív színekben, például sárga, vagy piros, divatos lesz az intenzív lila és világos kék is. Pluszban, mint gyalogosok, ezekben a színekben sokkal jobban láthatóak vagyunk és mint tudjuk - biztonság egyaránt fontos, mint a divatos kinézet: https://ozonee.hu/noi-atmeneti-kabatok/

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.