párkapcsolat kibeszélő édeshármas meglepetés
A huszadik házassági évfordulójuk volt. Nem volt rossz életük, bár voltak nehezebb időszakok. Amikor egyet nem értésben, heteket, vagy éppen hónapokat vitáztak végig. Amikor kicsit laposnak és unalmasnak érezték az egészet.

Sőt, olyan is volt, hogy válni akart. Ám valamiért szerette a férjét, és sosem gondolta komolyan, hogy elhagyja. Megmagyarázhatatlanul a részévé vált. Fáradt volt, így nem készült nagyobb ünneplésre. Túlóráznia kellett, csak később ért haza, de úgy gondolta, egy laza vacsira, egy üveg pezsgőre és egy kis összebújásra még összeszedi magát, hiszen a szexuális életük alapvetően jó volt. A jó neki azt jelentette, hogy gátlásos és fejfájós sem volt e téren...

Ahogy belépett az ajtón, hangosan köszönt a férjének, ám hirtelen furcsa érzése támadt. Ismeretlen illat terjengett a lakásban. Erőteljes, fűszeres női parfüm. Ahogy pakolta le a táskáit, kezdett kiszökni a vér a fejéből. Nem tudta, mit fog látni, mi várja, ha beljebb megy. Hiszen nem voltak igazán társasági emberek, csak ritkán fogadtak vendégeket, azok is csak közeli családtagok, vagy épp közeli barátok voltak.

Bement a nappaliba, de a meglepettségtől nem tudott megszólalni. A férje egy ismertetlen nővel pezsgőzött, és láthatóan élvezték egymás társaságát. A nő hosszú szőke hajú, a szája fel volt töltve, de nem túlzottan látványosan. Az öltözéke kicsit közönséges, ám látszott, hogy szép alakja van, feszes mellekkel. "Bár az is szilikon" - futott át az agyán. Ahogy hirtelen az is, hogy ő is mióta meg akarja már csináltatni a melleit...

- Drágám! Megjöttél? - pattant fel a férje nagy mosollyal, és őszinte örömmel sétált felé egy harmadik pezsgős pohárral. Bizalmasan megölelte, egy gyors, gyengéd szájra puszit adott neki, és azt suttogott a fülébe: "Ma van a házassági évfordulónk..."

- Igen, tudom... - válaszolt halkan.

- Van egy meglepetésem neked. Nekünk... Hadd mutassam be neked Dórát! Tudod, szerelmem, többször beszéltünk már arról, hogy talán együtt...- elvörösödött, és zavarában nem tudta, hogyan folytassa.

- Igen? Miről is beszéltünk? - kérdezte kurtán nő, bár már tudta, mire megy ki a játék. Ám nem akart segíteni a férjének, ha már a tudta nélkül hívta ide ezt a nőt, aki egyébként nem is igazán tetszett neki.

- Szóval, tudod, hogy mindig nagyon szerettem veled szeretkezni, még most is, ám többször beszéltünk róla, hogy talán hármasban is kipróbálhatnánk... És én úgy gondoltam, 20 évvel a hátunk mögött, sok mindent megélve, esetleg eljött az idő...

Mindeközben a nő nyájas mosollyal ült a kanapén, és mesterkélten játszott a poharával, amit valószínűleg valami filmből tanult el. Hosszú, formás lábait keresztbe fonta, egy szép fekete magassarkú volt rajta. Felhúzott szemöldökkel nézett le a saját tornacipőjére, ami az egész napi rohangálástól iszonyú koszos lett...

Forrás: Shutterstock

- Áh, értem. Igazán figyelmes vagy, szívem! - mosolygott kedvesen a férjére. - Figyelj, nagyon hosszú napom volt, kérhetek fél órát tőletek? Megfürödnék, és összeszedném magam... Ti csak iszogassatok, beszélgessetek, én mindjárt jövök!

A férje hitetlenkedve nézett rá, azt gondolta, ez nehezebb lesz, tartott is a felesége reakciójától. A nő felment az emeletre és bevágta a szobaajtót. Fortyogott a dühtől. Igen, beszéltek erről, és igen... ő is benne lenne. Ám most megint az történt, ami már olyan sokszor a húsz év alatt, és ami folyamatos vitákat generált köztük. A férje döntött helyette, anélkül, hogy megbeszélte volna vele.

Látatlanban választotta ki azt a nőt, akit az ágyukba akar vinni, holott már milliószor diskuráltak arról, hogy együtt keresnek valakit. Ráadásul ő nem szerette a szőkéket - ezt is tudta -, és egyáltalán nem ilyen prostis nőt akart. Mert ez a nő egy prosti volt, biztos volt benne. A párja nem töltött túl sok időt keresgéléssel, hanem szimplán felhívott valakit.

Gyorsan lezuhanyozott, és sebtiben kidobálta a szekrényét. Talált egy testhezálló fekete miniruhát, ami még egyszer sem volt rajta, felvette egy combfixszel, aminek a szegélye finoman kivillant a rövid ruha alól. Erőteljesebben kifestette magát, feldobott egy vérvörös rúzst, és úgy, ahogy volt, ringó csípővel lement a földszintre a férjéhez és az idegen nőhöz. Csábítóan nézett a férfira, aki el volt bűvölve a látványtól, és hevesen magához rántotta.

- Ne rohanj úgy... - kacérkodott vele. Azzal a lendülettel a táskájáért nyúlt, és egy piros lakk magassarkút vett fel.

- Dóra! - fordult a nőhöz. - Igazán kedves, hogy idefáradt, a férjem majd kifizeti a szolgálatait, ám ma nem önt választottuk. Drágám! Igen, valóban volt róla szó, hogy egyszer szexelni fogunk egy harmadikkal, és az is igaz, hogy többnyire nőkről beszéltünk, ám ez nem lett egyértelműen fixálva. Mint ahogy emlékeim szerint azt sem beszéltük meg, hogy ma akarjuk, és pont Dórával. Ugye, nem probléma, ha én inkább úgy döntöttem, hogy férfit szeretnék?

Kecses mozdulatokkal kézbe vette a kocsikulcsát, az ajtóhoz sétált, és onnan nézett vissza a durcásan csücsörítő nőre, és döbbent férjére.

- Én most megyek, és hozok nekünk valakit - kacsintott bájosan. - Ne aludj el, sietek vissza, de ha gondolod, ünnepeld meg nyugodtan Dórával a házassági évfordulónkat!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.