játszma kibeszélő igazi taktika ismerkedés
Bár a férfiak szeretik azt hinni, hogy a nők csak a pénzes pasikra buknak, szerintem ez nem így van. A nőknek az igazi, nagybetűs férfiak tetszenek, akik nem játsszák az agyukat, nem játszmáznak és nem félnek az érzésektől. Ők azok a férfiak, akik mellett egy nő végre úgy érzi, hogy hazatért.

Az ember lánya az évek folyamán rengeteg kisfiúval, szépfiúval, rosszfiúval találkozik, az igazi férfi azonban ritka, mint a fehér holló. Megszoktuk, szinte már az lett a normális, hogy a férfiak nagy része nem tudja, mit akar, szó nélkül eltűnik, érzelmi bizonytalanságban tart, nem tud elköteleződni. Már el sem tudjuk képzelni, hogy ez lehet másképp is, pedig létezik az a férfitípus, aki mellett nem kell többé szoronganunk, aki mellett biztonságban érezhetjük magunkat.

Ő az a nagybetűs férfi, aki mellett nem kell majd találgatni, hogy vajon mit akar és mit érez irántad. Ugyanis, ha igazán odalesz érted, azt észre fogod venni. Ki fogja mutatni az érzéseit, őszinte lesz hozzád és önmagához is. Nem kell találgatnod, vajon mit akar tőled, pontosan tudni fogod. Tudod, miért? Mert ő nem akar majd lenyomni téged és nem akar bizonytalanságban tartani. Ő az a férfi, aki jóban van önmagával és emiatt nem fogja élvezni a vergődésedet, s nem lesz szüksége arra, hogy a szenvedésedből nyerjen energiát. Ő egyenrangú párkapcsolatra törekszik, aki nem tűri, hogy egy nő zsarnokoskodjon felette, de ő sem akar lenyomni senkit.

Onnan fogod felismerni, hogy egy igazi férfivel van dolgod, hogy ő még véletlenül sem akar manipulálni. Nem kell majd állandóan azon agyalnod, hogy valamit rosszul csináltál. Ha hibáztál, akkor szóvá fogja tenni, de sosem fog miatta büntetni, vagy egy óvatlan pillanatban visszaélni vele. Nem fog amiatt bűntudatot ébreszteni benned, mert rosszkedvű vagy hisztis vagy, nem fog cinikus megjegyzéseket tenni. Elfogadja, ha nemet mondasz és tiszteletben tartja a határaidat.

Forrás: Shutterstock

Ő lesz az a férfi, aki képes lesz lebontani a falaidat. Nem kalapáccsal vagy faltörővel, hanem gyengéd szeretettel és törődéssel. Észre sem veszed, elkezd magától halványulni a fal, míg egyszer csak el nem tűnik, hisz te magad is érezni fogod, nincs már rá szükség. Mellette nem kell folyamatosan védekezned, magyarázkodnod, agyalnod. Olyan lesz, mint a friss forrásvíz a sivatagban. Végre megtapasztalod, milyen érzés valakit erőfeszítés nélkül szeretni. S ha ezt egyszer megérzed, már sosem fogod beérni kevesebbel.

Ahhoz azonban, hogy be tudj vonzani egy igazi férfit az életedbe, neked is igazi nővé kell válnod. Olyan nővé, aki nem a párjától várja a boldogságot, hanem egyedül is képes jól érezni magát. Aki képes az őszinteségre és a bizalomra. Aki képes megnyitni a szívét, érzéseket kifejezni, szeretetet adni és befogadni. Aki már nem akar már állandóan szenvedni, hanem elhiszi, hogy több is megilleti annál, mint hogy minden alkalommal pórul jár. Aki már szintén nem akar játszmázni, taktikázni és hülye játékokat játszani.

Az igazi férfi és az igazi nő kapcsolata már a felnőttek játéka. Sokan erre vágyunk, de magunk se hisszük el, hogy létezik. Úgyhogy inkább azzal nyugtatjuk magunkat, hogy ritka, mint a fehér holló, így felesleges hajkurászni. Inkább benne maradunk a meleg posványban, szenvedünk. Pedig igenis létezik az „igazi", csak ahhoz nekünk is fel kell nőni.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.