szex kibeszélő magazin vibrátor
A nők szexuális élvezete sokáig számított tabunak, és sokszor még most is az. Az orgazmusszakadék máig jelen van, ami azt jelenti, hogy a szexuális együttlétek során a férfiak nagyobb százalékban jutnak el a csúcsra, mint a nők.

A párkapcsolatokban ez akár feszültséget is okozhat, hiszen az orgazmus hiánya mindkét fél lelki állapotára kihat, ezért érdemes szétnézni mindenkinek a szexuális játékszerek között! Tévedés ugyanis, hogy csak az egyedülállóknak, vagy csak egyedül használva nyújtanak örömöt!

A férfiaknak izgató látvány, a nőknek pedig bizsergető előjáték vagy egyenes út a csúcsra

Általában a párkapcsolatban élők ellenérve a vibrátorokkal szemben az, hogy „nincs rá szükség", hiszen van kivel élvezkedni, de nem ez a jó hozzáállás, ugyanis a szexuális segédeszközök nemcsak a nőknek nyújthatnak örömöt, és nem is feltétlenül a magányos élvezetekről szólnak!

Amikor először vettem elő, és mutattam meg a páromnak a játékszeremet, egyből felvillanyozódott, és imádta a látványt. A sokadik alkalommal pedig már nem csak nézte, és nem is én voltam az, aki szerette volna elővenni a vibrátort! Ez a kis eszköz az őszinte kommunikáció előtt is megnyitotta az utat, azóta sokkal szabadabban beszélünk a vágyainkról, ráadásul bővült is a készletünk még egy-két aprósággal, amik mindkettőnk örömét szolgálják.

Forrás: Shutterstock

Bár nekünk alapvetően nem volt problémánk a csúcsra jutással, annak mindenképp hatalmas segítség, akinek többnyire nem sikerül. Az már mindenképpen a pár aktuális hangulatától függ, hogy a vibrátort csak előjátéknak használják, vagy teljes egészében az eszközre bízzák a nők csúcsra juttatását, mindenképpen jó móka, de még milyen jó! A lényeg, hogy egy próbát mindenképpen megér, mert garantáltan a pár egyik tagja sem fogja megbánni. Ne álljunk a saját kielégülésünk útjába.

Mindegyik orgazmus igazi

Sokan azért ódzkodnak a szexuális játékszerektől, mert csak az együttlét során átélt orgazmust tartják „igazinak". Ezért akár még a romantikus filmeket is felelőssé tehetjük, hiszen ott minden alkalommal elsöprőek a szerelmespárok együttlétei, mindegyik eget rengető, fantasztikus és még sorolhatnánk. A valóságban pedig az orgazmus eltérő intenzitású, de mindegyik orgazmus igazi. Nemcsak a kevésbé intenzív, de az is, amihez egy eszköz segített hozzá minket. Nagyon is! Előfordulhat, hogy a játékszerek egyeseknél sokkal hangosabb élményt váltanak ki, mint amilyenre eddig egy partnerrel képesek voltak, de éppen a felfedezés a lényeg. Lássuk, mire is képes valójában a testünk, és élvezzük ki minden egyes percét, mert nem az számít, hogy játékszerrel vagy anélkül jutunk-e el a csúcsra, hanem az, hogy eljussunk.

Mire figyeljenek a kezdők?

Akik már régóta kacérkodnak azzal, hogy szexuális segédeszközzel színesítenék az életüket, azok hamar rájöhetnek, hogy rengetegféle termék közül lehet választani. Először érdemes az igényeinket tisztázni: vízálló legyen, vagy sem? Milyen legyen az anyaga? Párvibrátor vagy egyéni? Ha sikerült a termékek garmadájából kiválasztanunk a megfelelőt, akkor már csak a síkosításra és a higiéniára kell mindenképpen odafigyelnünk. A legfontosabb, hogy vízbázisú síkosítót használjunk, és minden használat előtt és után tisztítsuk meg az eszközt. Ehhez a legtöbb helyen árulnak arra alkalmas fertőtlenítőt, mert nem mindegy az intim területünknek sem, hogy pontosan milyen szerrel tisztítjuk az eszközünket!

Te kipróbálnád a vibrátort?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.