magazin Tinder kibeszélő párkapcsolat bizalom kapcsolat
Csajok! Bárki bármit is mond, nekünk remekül működik a hatodik érzékünk, vagyis azonnal megérezzük, ha egy pasi nem akar tőlünk komolyabbat. Az már más kérdés, hogy nem akarunk erről tudomást venni, és hajlamosak vagyunk a szőnyeg alá söpörni a problémákat. Arról nem is beszélve, hogy rendületlenül bízunk abban, hogy a kiszemeltünk egy nap úgy ébred, hogy rájön, csakis minket akar.

Összegyűjtöttem 5 jelet, ami erősen arra utal, hogy szíved választottja inkább szabadidő partnerként kezel, mint potenciális barátnőként.

1. Az sosem jó jel, ha még mindig nem törölte magát Tinderről

Ez persze nagyon evidensnek tűnik, de egyáltalán nem egyértelmű, hisz egy kapcsolat kezdetén nem nézegeted a másik telefonját. Nos, az egyik legkínosabb élményem ezzel kapcsolatban az volt, amikor éppen szeretkeztünk az újdonsült pasimmal, s egyszer csak meghallottam azt a tipikus Tinder hangot. Ő úgy tett, mintha mi sem történt volna, én egy pillanatra lefagytam, de nem akartam jelenetet rendezni szex közben. Utána aztán finoman felvezettem a témát, ő magyarázkodott egy sort, majd elvileg letörölte az applikációt. Mindenesetre a bizalom elég hamar sérült, nem is tartott sokáig a kapcsolat.

2. Nem szerepelsz a jövőbeli terveiben

Persze nem várom el senkitől, hogy pár randi után velem tervezze a jövőjét (bár ilyen is volt), de az már felettébb furcsa volt, amikor egy exem két hónap együttjárás után is csak folyamatosan egyes szám első személyben beszélt és egy jövőbeli tervében sem szerepeltem. Bár nagyon fájt, be kellett látnom, ez nem véletlen, és inkább véget vetettem a kapcsolatnak.

Forrás: Shutterstock

3. Nem mutat be a barátainak, a családjának

Ha egy férfi nem vállal fel a barátai és a családja előtt, az bizony erősen red flag. Viszont az ellenkezője sem garancia semmire. Sosem felejtem el, amikor sok éve egy exem bemutatott a családjának és az összes barátjának, majd rá egy hétre szakított velem, mert nem volt belém szerelmes. Rákérdeztem, akkor mégis miért mutatott be mindenkinek? Erre az volt a válasz, hogy nagyon szerette volna, hogy ez működjön közöttünk. Volt egy másik exem is, aki elhívott az egyik barátja esküvőjére, majd rá pár nappal szakított velem, mert úgy érezte, hogy hiányzik a tűz a kapcsolatunkból. Őszintén szólva mindkét esetben átverve éreztem magam. Nyilván egy héttel előbb is érezték, hogy nem szerelmesek belém, akkor miért kellett úgy tenni, mintha lehetne a kapcsolatunknak jövője?

4. Nagy nőcsábász hírében áll, de te ezt még véletlenül sem akarod meghallani

Egy utazás alkalmával ismertem meg Kornélt és első látásra megtetszett. Az egyik barátnőm távolról ismerte őt, és azonnal figyelmeztetett, hogy a srác egy szélhámos, sok nő szívét összetörte már, de én persze nem hittem neki. Egy idő után aztán gyanús lett, hogy a múltjáról nem akart sokat mesélni, na meg az is, hogy az egyik exe állandóan hívogatta. Végül 2 hónap múlva szakított velem és nemsokára már egy másik lánnyal szelfizett a Facebookon.

5. Mindig csak este 10 után ér rá

Pár éve teljesen belezúgtam egy srácba, aki extrém elfoglalt volt és valahogy arra sosem volt ideje, hogy elvigyen vacsorázni vagy csináljunk bármilyen közös programot. Egyedül az fért bele az életébe, hogy spontán felhívott, hogy találkozzunk, és valahogy ez mindig úgy alakult, hogy este 10 után ért oda hozzám. Hamar meguntam ezt az esti műszakot, többször mondtam neki, hogy csináljunk közös délutáni (!) programot, de ő nem volt rá vevő, így fájó szívvel, de véget vetettem a románcnak.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.