Férfivélemény: Igenis szexi, ha egy nő ki tud cserélni egy villanykörtét

sport gasztronómia kibeszélő kikapcsolódás zene szabadidő hobbi szenvedély Együtt férfivélemény főzés
A vonzalomnak csak egy kis részét képező külsőségeknél sokkal fontosabb, hogy milyen tulajdonságokkal van felruházva a másik fél, erről pedig mi más árulkodhatna jobban, mint az, hogy mivel tölti legszívesebben a szabadidejét? 

Utazás, finom kávék és jó borok - a kikapcsolódás klasszikus formái, melyeket mindenki szeret, de éppen ezért eléggé elcsépeltek is. Vannak azonban olyan hobbik, amelyek jelentősen többet mondanak el egy ember személyiségéről, ráadásul mások számára is sokkal izgalmasabbak.

A klasszikus: sport

Nevezzük sablonosnak vagy örök érvényűnek, a sport mindig ott szerepel majd a férfiak kedvenc időtöltései között, ezzel együtt pedig annak is örülünk, ha olyan nőt találunk, aki hasonlóan el tud veszni az aktív kikapcsolódásban. Amellett, hogy a testmozgás az ember fizikumára és egészségére is jó hatással van, minden formája kitartást és tenni akarást sugall. Ha pedig közösen végzitek, plusz élvezeti faktort is nyújt.

A találékonyság és a barkácsolás nem csak a férfiakat teszi vonzóvá

Engedjük el azt a sztereotip képet, hogy egy nőnek tágra nyílt pupillákkal, elismerően kell néznie a párját, amíg az megjavítja az elromlott elektronikai eszközöket, vagy helyre teszi az eldugult vízvezetéket. Igen, jó ha egy férfi nem veszik el a kétkezi feladatokban, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne hasonlóan vonzó az is, ha egy nő is képes erre, hiszen a talpraesettség és a jó problémamegoldó készség kifejezetten vonzó tulajdonságok.

Forrás: Shutterstock

Zene füleinknek

Vannak hobbik, amelyekkel a legtöbb férfi előbb-utóbb megpróbálkozik. Az egyik ilyen a zenélés. Valljuk be, egy ponton mindannyian meg akartunk tanulni gitározni, hogy elcsavarhassuk gimis szerelmünk fejét pár romantikus ritmussal vagy egy kemény gitárszólóval. Talán ennek is köszönhető, hogy ez fordított helyzetben is működik. Bármilyen művészi affinitás vonzó lehet, mert kreativitást és szenvedélyt sugároz, ám jó eséllyel a zene mind közül a legvonzóbb, hiszen talán ez az a terület, ami leginkább a mindennapjaink részét képezi, és amit laikusként is a legkönnyebb értékelni.

A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út

Ezzel talán nem árulok el nagy titkot: mi férfiak szeretjük a hasunkat. Ebből adódik, hogy egy pasi számára kevés vonzóbb tulajdonság van annál, ha egy nő otthonosan mozog a konyhában. És itt most nem csak a kötelező főzőcskézésekről van szó. A konyhaművészet izgalmas és kreatív hobbi, mely sok teret ad a kísérletezésre, arról nem is beszélve, hogy ha mindkettőtökben ott rejlik a gasztronómia iránti szeretet, úgy közös időtöltésként sem utolsó együtt fakanalat ragadni.

Legfontosabb: a közös nevező

És ha már közös vonások: lehet egy hobbi bármennyire is extrém, imponáló, hasznos vagy kreatív, a nap végén úgyis csak az számít, hogy mennyi a közös bennetek. Ebből adódóan a legvonzóbb időtöltés mindig az lesz, amit közösen is élveztek, legyen az túrázás, sorozatozás, agyaggalamb-lövészet vagy homokvárépítés, a lényeg, hogy mindketten megtaláljátok abban önmagatokat.

Nyitókép: Shutterstock

Vonzó számodra a közös hobbi, vagy inkább a külön-külön kikapcsolódásban hiszel?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.