felnőtt kibeszélő prosti sugar baby
Hosszú haj, rózsás ajkak, formás fenék és mellek, mindez hétköznapi ruhák mögé bújtatva. A 30 éves Linda mindig jó formában volt, de a feltűnő szépség évekig csupán hétköznapi eleme volt a társadalom mókuskerekének. Álmában sem gondolta, hogy egyszer beáll a Sugar Baby-k sorába.

Egy nap azonban minden előjel nélkül elvesztette a munkáját. A diplomás, tanult lánynak nemcsak saját magát, de beteg édesanyját is el kellett tartania. A biztos talaj beszakadt a lábai alatt. Több hónap sikertelen álláskeresés után sem tudott hasonló munkakörben létminimumot garantáló fizetésért elhelyezkedni... Ezzel párhuzamosan viszont nőttek az adósságai, lakáshitele miatt a bank is verte az ajtaját. Külföldre nem költözhetett, közönséges utcalány nem akart lenni, ezért a könnyű középút mellett döntött - keresett magának egy Sugar Daddy-t. Azaz egy olyan férfit, aki testi és olykor lelki, szellemi partnerként tekint rá, ezért cserébe pedig a tenyerén hordozza. Annak ellenére, hogy teljesen ellenkezett az elveivel, a könnyebb utat választotta.

Már több ilyen oldal is van az interneten, ahova bárki regisztrálhat. A férfiak nagy része világosan leírja, hogy mit akar, és még teper is üzenetben a lányokért. A lelkem legmélyén már a gondolattól is szégyelltem magam, ezért inkább egy külföldi oldalra regisztráltam, hogy véletlenül se fussak bele ismerősbe. Szigorúan csak külföldieknek válaszoltam - meséli első élményeit Linda.

A szexi képekkel ellátott adatlapra hamar ráugrottak a férfiak. Lindát már az elején megkeresték pénzes ajánlatokkal: 300 eurót kapott volna, ha egy párral "randizik" azok budapesti tartózkodása alatt. Írt neki egy 50 éves, nőtlen férfi is, aki európai útra invitálta őt. A kalandért cserébe 2000 eurót kínált a lánynak. Ez elég könnyű pénznek tűnt három napért, amiből már az adósságai egy részét rendezhette volna - ezért bevállalta.

A férfi szép mosolya, sportosan elegáns viselete és kellemes parfümjének illata nem tükrözte ötvenes éveit. Az első napjuk kellemesen telt: sétáltak a mediterrán városban, tengerparti étteremben ettek, beszélgettek. A bor mámora valahogy megszépítette a helyzetet Linda számára. Az ötcsillagos szálloda úszott a luxusban, a lány azelőtt még nem volt ilyen szép helyen.

Forrás: Shutterstock

Aztán következett az este. Ahogy csapódott az ajtó, a következő pillanatban a férfi szép mosolya vicsorrá torzult, rátapasztotta vastag száját Lindáéra, és eszeveszettül csókolni kezdte.

"Annyira hirtelen támadt le, hogy időm sem volt felkészülni. Elkezdett csókolni, vetkőztetett, a bugyimat a fogaival húzta le, majd nekem esett. Meglepően jó szerető volt, és nekem akart jót, legalábbis azt hittem. Miután letelt az én pár percem, nekem órákat kellett vele foglalkoznom, ami miatt másnap alig bírtam lábra állni. Azzal nyugtattam magam, hogy már csak két napot kell kibírnom vele. Mert ki kellett bírnom, mosollyal az arcomon." - meséli remegő hanggal Linda.

A lányt az összes lehető módon, minden oldalról magáévá tette a férfi. Vadul, hevesen, szünet nélkül bizonygatta férfiasságát. A következő estén is ugyanez volt a koreográfia: miközben a férfi nappal megdolgozott az esti társaságért, éjjel rongy módjára bánt a lánnyal.

"A második éjszakára már annyira belejött, hogy az ujjainak lenyomatát még másnap is láttam a bőrömön. Nem is néztem tükörbe. Hiába voltunk egy napsütötte helyen, csodálatos szobában, én belül sorvadtam. Egy olyan nő voltam, aki nem több egy közönséges útszéli prostinál - csak éppen selyem ágyneműben alszik el."

A három nap letelt, Linda megkapta a pénzt, és még egy kis borravalót is hozzávágott a férfi, amiért némán tűrte vad dolgait. És meg is hívta egy újabb utazásra, de az addigra minden porcikájában sajgó lány elodázta a válaszadást. Szégyellte magát a tettéért, hiszen ő rendes neveltetést kapott.

"Sokat hallottam luxusprostituáltakról, akik ugyanezt csinálják, amit én. Csak ők prostituáltak, én Sugar Baby vagyok. A név más, a tennivaló ugyanaz. Miután hazajöttem, napokig tartott, míg helyrejöttem testileg és lelkileg is. Nem mondhattam el senkinek. Beváltottam a pénzt, kifizettem, amit tudtam, de nem volt elég mindenre. Ugyanakkor könnyűnek éreztem magam, mert nem kellett tíz forintonként kiszámolnom a költségeimet.

Napokig vívódtam, aztán kaptam egy üzenetet a Sugar Daddy-től. Ekkor fordítottam egyet magamban - habár megígértem, hogy nem fogom megtenni újra -, és válaszoltam a férfinak, amiben kifejtettem, hogy azt akarom, hogy onnantól fogva a hivatalos Sugar Daddy-m legyen. Tudtam: a lelkem teljesen be fog mocskolódni, de nincs más választásom, éhbérért nem éri meg robotolnom. Inkább kinyitom a számat, nyelek kettőt, és pár nap alatt összeszedem a korábbi fizetésem többszörösét. A családom nem tudja. Ha rájönnének, akkor valószínűleg abbahagynám. Valószínűleg..."

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.