Bugyiba rejthető szexkütyü: sétálsz az utcán és közben orgazmusod van (18+)

szex kibeszélő felnőtt szexkütyü teszt vibrátor
Nem vagyok járatlan a szexjátékok világában, de a Satisfyer Top Secret Plus egy teljesen új dimenziókaput nyitott meg számomra, el is mesélem, hogy miért.

Rögtön az elején kap tőlem egy piros pontot a Satisfyer, mert a termékek minőségén felül nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a csomagolásuk se olcsóságra utaljon. Korábban emiatt többször sajnáltam már kidobni az éppen megvásárolt Satisfyer termék dobozát, most sem volt ez másképp.

(x)

A Top Secret Plus nevéhez méltón igazán titkos örömforrás...

Ráadásul rögtön több szinten is! Ez ugyanis egy olyan háromágú vibrátor, ami egyszerre gondoskodik a csikló, a hüvelyi és anális izgatásról. Ráadásul mindezt hordható, a bugyi alá rejthető kivitelezésben. Ha valaki pedig a harmadik szár miatt már most megrendült kissé, annak az a jó hírem van, hogy létezik anális rész nélküli verzió is (a „sima" Satisfyer Top Secret)!

Maga a kényeztető nagyon kellemes anyagú, ABU szilikonból készült, szinte selymes a tapintása. A G-pont és anális ágacskák elég flexibilisek, emiatt a felhelyezés és pozícionálás is elég egyszerű volt. Kézzel egy hosszú gombnyomásra indul a menet és 12 rezgésminta közül választhattam ki a számomra épp legmegfelelőbbet, van egyenletes rezgés, hullámzó verzió, illetve ezek egyre erősödő változatai is.

Forrás: Vágyaim.hu

A kis játékszert nemcsak magán az eszközön található gombbal, hanem a Satisfyer Connect App telefonos applikáción keresztül is irányíthatjuk. Ezen belül is találhatunk előre meghatározott rezgésmintákat, emellett viszont a fantáziánkat is elengedhetjük a Live Play opciót kiválasztva. Itt egymással szinkronban, illetve külön-külön is beállíthatjuk a G-pont és anális ágak rezgését. Ha tetszett valamelyik általunk alkotott mintázat, azt el is menthetjük későbbi örömszerzésre. Emellett a telefon memóriájában, illetve Spotify-on található zenékre, valamint akár külső zajokra is kaphatjuk a különböző erősségű vibrációkat.

Az appban ért egy meglepetés is, amit rögtön fel is jegyeztem magamnak: „jéé, az egy nyuszis ikon, vajon mit csinálhat? WÁÁÁÁÁÁ". Ha meglátjátok a kis nyuszis ikont, készüljetek, mert egy 20 másodperces őrjítő sprintben lesz részetek a legmagasabb rezgésszámon, gatyákat felkötni!

Utcai hordhatóság

Farmerrel teljesen észrevétlenül felvettem, összekapcsoltam Spotify-jal a Connect Appot majd a kedvenc zenéimet érezve mentem el bevásárolni. Ez egy igazi kihívás is volt, hiszen úgy kellett mindent elvégezni, hogy közben az agyam teljesen másfelé figyelt. Sorban állás közben azért leállítottam az éppen fülemben és altestemben duruzsoló muzsikát, mielőtt még valaki odajön szólni, hogy csörög a telefonom. :))

Pár hét után elmondhatom, hogy összességében abszolút elégedett vagyok a kis játékkal. Jelenleg egy dolog hiányzik nekem, az, hogy több zenei applikációval is össze lehessen kapcsolni, de ettől függetlenül is sok kellemes órát fogunk még együtt tölteni szerintem.

A cikk megjelenését a Vágyaim.hu támogatta.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.