Férfivélemény: Nem attól leszel szexi, hogy mindent megmutatsz magadból

magazin kibeszélő szexi férfivélemény vonzerő stílus erotikus fotó
Nem igazán vagyok az a szórakozóhelyekre járós fajta. Persze, megfordultam párszor a kisebb-nagyobb budapesti bulihelyeken, de mindig inkább a koncerteket vagy egy hangulatosabb kocsmát pártoltam. Az utóbbi időben azonban a baráti társaságomban megugrott a frissen szinglivé vált férfiak száma, szóval csak idő kérdése volt, hogy valaki mikor dobja be azt az ötletet, hogy tartsunk egy bulizós estét valamelyik kiöltözős, táncolós helyen.

Előbbi szerintem az egyik legnagyobb vonzereje ezeknek a helyeknek, sokat dob a hangulaton, ha a szokásos farmer-póló kombó helyett egy kicsit kicsípi magát az ember, arról nem is beszélve, hogy az ellenkező nem sem a kakaófoltos pizsamájában jelenik meg. Mint kiderült, ebben csak félig volt igazam, mert a hölgyek egy része közelebb volt a meztelenre vetkőzött állapothoz, mint a kiöltözötthöz, amiről persze már egyéni ízlés kérdése eldönteni, ótetszik-e vagy sem.

Ami az én álláspontomat illeti, - ahogy azt a kontextusból már kitalálhattátok -, nem igazán vagyok oda a "mutassunk meg mindent" mentalitásért. A rövid verzió mindössze annyi, hogy közönségesnek tartom. Persze nem írnék most erről, ha nem akarnék belemenni egy kicsit jobban a témába, szóval nézzük a kifejtős választ. Manapság tényleg ott tartunk, hogy bármilyen erotikus tartalom karnyújtásnyira van tőlünk. Még csak nem is arra gondolok, hogy felnőtt tartalmak ezreit tömörítő oldalakat érhetünk el néhány kattintással, inkább arra, hogy elég elővenni a telefonunkat és megnyitni a legnépszerűbb közösségi appokat.

Bár elvileg szabályozva vannak például az Instagramon megosztható tartalmak, nem kell sokat keresgélnünk, hogy olyan képeket találjunk, amik néhány évvel ezelőtt még csak a felnőtt magazinokban voltak elérhetőek. Persze nem akarok álszent lenni, itt nem arról van szó, hogyha meglátok ilyen fotót, akkor már takarom is el a szemeimet, hogy aztán egy templomban meggyónjam a bűneimet, amiért piszkos tartalmakat fogyasztottam. A magamutogató, erotikus fotókra és videókra mindig is volt kereslet és nem hiszem, hogy ez változna a jövőben, viszont ez nem jelenti azt, hogy a mindennapokban is arra vágyunk, hogy alulöltözött instamodellek tucatjai jöjjenek szembe az utcán és a szórakozóhelyeken.

Forrás: Shutterstock

Oké, előfordulhat, hogy mégis van, aki erre vágyik. Azonban valljuk be, ez egy elég fals vágyálom. Már csak azért is, mert az interneten mindent megmutató lányok által megosztott fotók kilencven százalékban részletesen megkomponált, bevilágított, utómunkázott képek, amiknek a valósághoz igencsak kevés köze van. Ezt félretéve is, ha a csapból is önmaguk minden porcikáját, minden szögből megmutató nők folynak, sokkal jobban felértékelődik az, aki ízléses kereteken belül képes szexi lenni. Ez vonatkozik mind a netes platformokra, mind pedig a való világra.

Valljuk be, mindent megmutatni nem egy kifejezetten nehéz feladat, szexinek mutatkozni viszont már egy teljesen más téma, hiszen szépérzéket és ízlést igényel. A kettő közötti különbséget pedig az is érezni és értékelni fogja, aki alapvetően azokra a nőkre bukik, akik szeretnek mindent megmutatni magukból.

Nyitókép: Shutterstock

Szerinted szexi, ha egy nő sokat mutat magából?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.