magazin pozitív gondolkodás kibeszélő önismeret önszeretet vonzó
Szexi smink? Hatalmas keblek? Menő ruhák? Rengeteg pénz? Nem-nem, egyik sem a helyes megfejtés!

Persze mindig lesznek olyanok, akiknek a külsőségek és a társadalmi státusz számít, de nálam (és talán még pár férfi- és hölgytársamnál) nem ez a helyzet. Jó, persze senki se hanyagolja el a külsejét, és lehetőleg legyen nála több is mint egy lyukas garas, de mire a cikk végére érünk, látni fogjátok, hogy az már egy sokadik hatása az alapvetésnek.

Mert az első, egyetlen és legfontosabb dolog, amivel igazán vonzóvá válhat valaki a másik nem képviselői számára, az nem más, mint... az, hogy jó kapcsolatot ápol önmagával. Mit is értek pontosan ezalatt? Igazán egyszerű: az embernek először önmagát kell rendbe tennie, a többi már jön magától. Egyik ismerősöm például egyetemen minden héten felöntött a garatra bánatában, hogy nincs barátnője. No, de miért nem volt barátnője? Mert minden héten felöntött a garatra! És érthető okokból ez nem volt szimpatikus a hölgyeknek. Miután sikerült azonosítania magában a problémát, és összekapta magát, pikkpakk rátalált a szerelem.

Forrás: Shutterstock

Nem állítom, hogy ez egyszerű feladat lenne, sőt az is lehet, hogy professzionális segítséget kell kérnünk hozzá, de ha rászánjuk magunkat, komolyan gondoljuk, és kitartóak vagyunk, hatalmasat fordulhat velünk a világ. Én pl. egy időben azt „játszottam", hogy megpróbáltam mindenhez pozitívan hozzáállni. Mindenhez, bármi történt is. Nem volt egyszerű, de megérte, azóta is hihetetlenül nyugodt vagyok, és azóta ez már a mindennapjaim része. Ebből a pozitív szemléletből aztán valahogy adta magát, hogy semmin sem érdemes idegeskedni, mert teljesen felesleges. B*szogat a főnök? Hadd b*szogasson, ha ettől jobb neki, én tudom, hogy hiánytalanul elvégeztem a feladatom. Dugó van, és elkések? Ez van, ha megszakadok sem tudok teleportálni, úgyhogy akár nyugodtan kivárhatom a soromat. Ilyen és ehhez hasonló példákból rengeteget tudnék írni, de most nem is ez a lényeg.

Hanem az, hogyha valami gond van bennünk, és ezt felismerjük, aztán teszünk azért, hogy ne legyen, akkor képesek leszünk változtatni a dolgokon - pozitív irányba. És akár hiszitek, akár nem, ha ez megtörtént, azt a környezetünk észre fogja venni, és olyanokat mondanak majd, hogy „De jól nézel ki, csak úgy sugárzol!", vagy „Mitől ilyen vidámak a szemeid?", esetleg „Milyen sportos vagy! Jársz valahova edzeni?", stb. Azért ez meg tudja melengetni az ember lelkét, nem igaz?

És ha már belül minden rendben, és ilyen elbűvölő kisugárzásunk van, ezt nemcsak az ismerősök fogják észrevenni, hanem bizony a másik nem képviselői is, csak győzzük majd a bókokat! Ilyenkor majd kicsattan az ember, látszik rajta, hogy boldog, és ezzel a kisugárzásával másokat is jobb kedvre tud deríteni – ez pedig kimondottan vonzó tulajdonság!

Szóval ez lenne a nagy titok, és elnézést, hogy végig többes szám első személyben beszéltem, de ez a tuti tipp nemcsak a hölgyeknek, hanem az uraknak is kiváló módja annak, hogy elvarázsoljanak bárkit. Mindenki tegye rendbe önmagát, legyen boldog önmagával, aztán jöhetnek mások is!

Ha ma csak egy életbölcsességet kéne leírnom, akkor ez legyen az: találj rá önmagadra, és a világ is rád talál!

Nyitókép: Shutterstock

Veled megtörtént, hogy jóban lettél önmagaddal és megváltozott a világ?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.