magazin kibeszélő önazonosság magabiztosság
Egy nő legyen vonzó, de legyen titokzatos is, és az sem hátrány, ha foglalkozik a külsejével, jó háziasszony és még sorolhatnám. De valóban fontos, hogy ezek mind meglegyenek bennünk ahhoz, hogy a kiszemelt férfit elkápráztassuk? 

Talán közhely, de nekünk nőknek a legfőbb fegyverünk a mosolyunk, ami egyben a legszebb ékszerünk is. A férfiak szeretik, ha egy nő igazán magabiztos és céltudatos, és határozott elképzelései vannak a jövőre nézve. Egy igazi férfi ezt díjazza, aki pedig ettől megijed, annak bizony még bőven dolgoznia kell magán.

A titokzatosság szintén egy olyan tulajdonság, amivel egy nőnek rendelkeznie kell. Fontos, hogy folyamatosan fenntartsuk a párunk érdeklődését, ezt pedig úgy érhetjük el, ha nem adjuk ki magunkat azonnal és nem osztjuk meg az összes titkunkat, nem fedjük fel előtte az összes lapunkat.

Annak idején Marilyn Monroe igencsak fején találta a szöveg ezzel a kijelentésével: "A ruhádnak elég szűknek kell lennie ahhoz, hogy megmutasd, nő vagy, de elég lazának ahhoz, hogy megmutasd, hölgy vagy."

Vajon mik az alapszabályok, vannak-e egyáltalán ilyenek? Azt gondolom, hogy minden nő vonzó a férfiak szemében, amit nem mindig a tökéletes megjelenésünkkel érhetünk el, hanem azzal, ha tisztában vagyunk a saját értékeinkkel és kifelé is ezt kommunikáljuk, mert mire elég egy szép új ruha, egy tökéletes smink, ha a személyiségünk nem azt sugározza kifelé, amit mi is látni szeretnénk?

Forrás: Shutterstock

Van egy barátnőm, Gréti, aki nem az a tipikusnak mondott nő, mégis sokkal inkább sikeres a pasik körében és szinte azonnal az ujja köré csavarja őket, ellentétben egy másik barátnőmmel, Mónival, akinek a megjelenése valóban makulátlan, magazinok címlapjára való, valamiért azonban a férfiak mégsem hevernek a lábai előtt.

Vajon mi Gréti titka?

A személyisége, ami a belsőjét tükrözi és amit valóban meg is tud mutatni. Nem mindenki képes erre és tudja lebontani azokat a falakat, amiket az évek során maga köré épített.

Egy férfi számára is fontos, hogy a kiszemeltjének a személyisége magával ragadja. Nem fél a nőiességét kihangsúlyozni, de csak mértékkel és nem közönséges módon, teret engedve így a fantáziának. Egy csábító nő nem feszeng és nincs feszült állapotban, mert úgy épp az ellenkezőjét váltja ki a meghódítani kívánt férfiból. Egy megnyerő külsőn túl ahhoz, hogy lehengereljük az álompasit, nem szabad előtérbe engedni a megfelelési kényszerünket, hiszen ez lebénít és aggódóvá tesz, sétáló robotokká válunk, pedig épp az ellenkezőjét szeretnénk.

Egyszer régen találkoztam egy olyan pasival, akinek a szavai örökre belém égtek, vagy legalábbis a mondanivalója gyakran visszakúszik a gondolataimba. Azt találta mondani, hogy szerinte, ha elengedném a berögzült mintáimat és felszabadultan élvezném az életetet, a férfiak a lábam előtt hevernének. Igazság szerint nem állt messze a valóságtól, és ugyan azóta már nagyon sok év eltelt, de a szavaira ma is emlékszem. Magam is azt érzem, hogy a bennem lévő gátak szabnak határt annak a nagybetűsnek mondott vonzó nőnek, aki ha nem is minden, de a legtöbb férfi álma.

Nyitókép: Shutterstock

Te mitől érzed magad vonzónak?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.