Esküvő a harmadik találkozáson!

A legjobb barátnőm semmiképpen sem nevezhető átlagos nőnek.

Mióta ismerem, valami megfoghatatlan különleges képessége van arra, hogy egy másodperc alatt a szó legjobb értelmében, de megőrjítse a férfiakat.

Az egyetem első évében ismertük meg egymást, ekkor én voltam a szuperszingli, ő pedig egy komolyra forduló párkapcsolatban élt. Néhány hónap alatt menyasszony lett. Majd, ahogy teltek múltak a hónapok egyre inkább egyértelművé vált, hogy a közöttük húzódó személyiségbeli ellentétek miatt soha nem lesz boldog és felhőtlen a kapcsolatuk. Visszaadta a gyűrűt, és néhány hét szomorkodás után az élet ment tovább, és a szingli illatot megérző pasik úgy rajzottak a lány körül, mint a legyek cukormáz körül.

Rövidebb és hosszabb kapcsolatok után betoppant az élete egy külföldi egészen pontosan koreai fiú, aki elrabolta a szívét, és közel két év ismeretség, és egy év jegyesség után összeházasodtak. Biztos, voltam benne, hogy köztük az a soha el nem múló örök szerelem van, ami a nagykönyvben is meg van írva. Abban a kitüntetett helyzetben voltam, hogy én voltam a menyasszony tanúja, és egyedüli szingli nőként megkaptam a csokrot is.

A házasság sajnos nem tartott örökké, a két különböző életvitel nem fért meg túl sokáig egymás mellett, de viták és harag nélkül szeretetben váltak el egymástól. A barátnőm biztos, volt benne, hogy soha többé nem talál maga mellé olyan férfit, akivel jól érzi magát.

Tévedett!

A válás után alig telt el néhány hónap, beköszöntött a nyár és az év legmelegebb, legpezsgőbb hónapja elhozta a vérpezsdítő kalandot is, ami egyik pillanatról a másikra komoly kapcsolattá alakult át.
A latin származású férfi, elfeledtette a magánéleti kudarc okozta a szomorúságot, és udvarlásával hitet adott neki abban, hogy mindig és mindenkinek jár a földöntúli boldogság, és a feltétel nélküli szeretet. Mivel a férfi csak ideiglenesen tartózkodott Magyarországon, néhány közösen töltött hét után haza kellett utaznia Amerikába. Ám mivel az igazán mély érzéseket a távolság sem szakíthatja szét, kapcsolatban maradtak, és az időeltolódás ellenére is, és igaz, hogy csak az online térben, de minőségi és szeretetteljes időt tudtak tölteni egymással.

Forrás: Shutterstock

Pár hónap után, amikor már mindketten nagyon nehezen viselték a másik hiányát, megbeszélték, hogy egy harmadik országba utaznak, és együtt töltenek néhány napot.  A Francia Riviérára esett a választásuk. Szebb és romantikusabb várost nem is választhattak volna. Minden éppen olyan volt, egy hollywoodi romantikus történet, csak éppen nem a mozivásznon, hanem a hús vér való életben.

A képek és videók láttán nem akartam hinni a szememnek. Főleg, akkor, amikor az egyik felvételen ahhoz a részhez érkeztem, amikor a pasi elővesz a zsebéből egy apró dobozt, letérdel a barátnőm elé, és könnyeivel küszködve felteszi neki a nagy kérdést. Amire a lány gondolkodás nélkül azonnal, a fiúval való második találkozásakor IGENT mondott.

Újra menyasszony lett, és ahogy láttam sokkal boldogabb volt, mint az első házassága előtt. Ez a szinte abszurd szerelem teljesen újrakeretezte az életét.

Jegyesként sokkal nehezebb volt az elválás, mint ahogy gondolták, hazatérve pedig mindkettejük számára elviselhetetlen volt a szerelmük egy másik kontinensen él. Ezért elhatározták, hogy a következő viszontlátásuk idején azaz, a harmadik találkozásukon egybekelnek. Az idei nyáron egy trópusi városban kettesben, násznép nélkül mondják ki a boldogító igent, és bízom benne, hogy a hátralévő életük végéig folytatódik az a tündérmese, amibe egymás oldalán csöppentek bele.

Makra Lídia

Nyitókép: Shutterstock 

    Ezek is érdekelhetnek