magazin hűtlenség kibeszélő szextárskereső megcsalás párkapcsolat
A megcsalás egy borzasztó tett, amivel a másikat megalázod, átvered és összetöröd. Persze vannak a hűtlenségnek is fokozatai, amiből én a lehető leggusztustalanabb elszenvedője voltam. Bár mérleg vagyok, de akkor és ott skorpióvá változtam. A bosszú egy igen alattomosan nemes változatát választottam.

Szerettelek, mindenemet odaadtam neked, de te ezt úgy háláltad meg, hogy kerested az alkalmat arra, hogy megcsalj.

Én tényleg azt hittem, hogy a köztünk lévő kapcsolat ideális és remek. Fél év után összeköltöztünk. Nem telepedtem rád, meghagytam neked a teret. Amikor időnként elmentél esténként a barátaiddal találkozni, a polcról leemelve egy üveg bort, én nem hívogattalak, nem kértem bizonyítékot, elhittem, hittem benned, hittem bennünk.

Már jó pár hónapja együtt éltünk, mikor egy barátnőm azzal hívott fel, hogy azonnal találkoznunk kell. Azt hittem, valami baj történt, ezért egyből öltöztem és indultam is hozzá. Ám, ami ott várt, arra álmaimban sem gondoltam volna. Azt tudtam, hogy ő fent van egy szextárskereső oldalon, de amikor megmutatta, kibe botlott bele, megfagyott bennem a vér. Te voltál az! Az arcod, a korod és az, hogy mit keresel:

Belém égett ez a mondat. Hogy mit keresel, és egyáltalán keresel, ráadásul így? Ennyire félreismertelek volna? Nagyon úgy tűnik. Fel sem merült bennem, hogy egy haverod szívatásból regisztrált téged, hiszen mind tudta, hogy együtt élsz velem.

Nem sírtam miattad, hanem olyan gyűlöletet és undort éreztem irányodba, melyet sosem tudtam volna elképzelni. Hirtelen előtört belőlem a bosszúszomjas nő, és én is regisztráltam. Kép nélkül, csak pár adattal – Anna, 27 éves, nagy cicikkel és kerek popsival. Majd rád írtam. Nem váratott sokat magára a válaszod. A barátnőm segített a kérdéseidre megfelelő válaszokat adni, majd pár levélváltást követően megkérdezted, hogy hová viheted este a finom üveg vörös bort. Elkezdtem magamban pörgetni azokat az estéket, amikor te elméletileg a barátaidhoz mentél át egyedül, méghozzá a borkészletünkből egy üveggel. Vajon akkor is egy másik nőhöz mentél? Hányszor csaltál már meg így? A gyűlöletem még hatalmasabb lett, és megadtam neked egy címet. Te még képet sem kértél, tehát teljesen mindegy volt, hogy hogy néz ki az a másik nő, csak mehess hozzá. Undorító!

Forrás: Shutterstock

Hazasiettem, hogy még előtted érjek haza. tudtam, mikor végzel a munkahelyeden, én pedig megjátszott vággyal és egy ultra szexi fehérneműben vártalak. Mikor beléptél az ajtón elcsodálkoztál, és látványos élvezettel fogadtad a meglepetést. Egy pillanatra végigfutott rajtam, hogy felpofozlak, de tudtam, hogy durvábbat fogsz kapni. Leültettelek a kanapéra, és vetkőztetni kezdtelek. A fehér ingedet magamra húztam, a szemüvegedet is felvettem, majd mikor már éreztem, hogy szétszakít a vágy, csak annyit mondtam csábos mosoly kíséretében:

„Ma egy mindenre kész titkárnő leszek, vagy jobb szeretnéd, ha inkább egy készséges szolgálólány lennék?" Lefagytál, én pedig egyre inkább kezdtem élvezni a helyzetet. „Be se mutatkoztam, Anna vagyok, 27 éves" – mondtam, miközben ott ültél a kanapén, letolt nadrággal, és láttam a szemedben a totális megsemmisülést.

Ezután kérdőre vontalak. Vajon hány más nővel voltál együtt, a kapcsolatunk alatt? Védekeztél legalább? Kiabáltam, ordítottam, te meg csak ott ültél, mint egy darab sz*r, ami csak pislogni tud. Persze bepróbálkoztál azzal, hogy engem szeretsz, nem volt eddig senki más, ez is csak játék volt, nem mentél volna el, de engem már nem érdekelt. Megmondtam, hogy menj el, aludj, ahol akarsz ma este. Te meg behúzott farokkal elkullogtál. Én egész éjszaka pakoltam, és másnap reggel egy barátom segítségével kiköltöztem. A kulcsot bedobtam a postaládába, és csak egy üzenetet írtam neked: „Vége." Kitöröltem a számodat.

Őszintén? Élveztem, ahogy köpni-nyelni nem tudtál a szembesítésnél, de sokáig tartott, míg összeragasztottam a nőiességemet, amit ezzel a tetteddel összetörtél.

Nyitókép: shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.