Az a lány akarok lenni, akit nem tudsz kiverni a fejedből

Már amikor megismerkedtünk tudtam, hogy te egészen más vagy. A munkahelyemen láttalak meg először, és azóta arra vágyom, hogy együtt legyünk anélkül, hogy összesúgnak a hátunk mögött, és ne kelljen eltitkolnom soha többé, mit érzek, amikor rád nézek...

Mióta megláttalak, azóta hiszek abban, hogy létezik szerelem első látásra. A kapcsolatunk elején lefektettük a szabályokat, és hamar világossá vált, hogy mivel te vezető pozícióban dolgozol a cégnél, én pedig egy átlagos alkalmazott vagyok, nem vállalhatjuk fel a kapcsolatunkat. Egy darabig izgalmas volt összefutni veled az épületben, és csókcsatákat vívni a liftben, sőt, azt is élveztem, hogy a helyi kávézó helyett csak pár kerülettel arrébb találkozhatunk, remélve, senki nem vesz észre minket, mostanra elfáradtam a bujkálásban, és semmire sem vágyom jobban annál, hogy mindenki tudja, én vagyok a barátnőd.
Tudom, hogy nem kevés a köztünk lévő korkülönbség, tíz év az tíz év, de szeretlek minden porcikámmal, és tudom, érzem, hogy te is engem. Az ég szerelmére, szeretnék úgy élni, mint a normális párok, és nem akarom tovább titkolni, mi van köztünk! Egyre nehezebb úgy tennem, mintha csak egy átlagos ember lennél számomra, és bár tök izgalmas, hogy amikor meglátsz a székházban, dobsz egy üzenetet, milyen vadítóan szexi vagyok, és azt is imádom, hogy random helyeken, hol a konyhában, hol a férfi mosdóban, hol a liftben flörtölünk, én már többre vágyom ennél!

Az elején még engem is zavart, hogy mit gondolnának a többiek, és hogy talán megváltozna a megítélésem házon belül, de már nem izgat, a szerelmet nem lehet elrejteni. És tudod mit? Nem is akarom!

Forrás: Shutterstock

Az a lány akarok lenni végre, akit büszkén mutatsz be a szüleidnek, a barátaidnak és a kollégáidnak. Az a lány akarok lenni, aki amikor felkelsz, az első, aki eszedbe jut. Az, akinek jó reggelt SMS-t küldesz, ha épp nem alszunk együtt, és jó éjt üzenetet, mielőtt elalszom. Vágyom az érdeklődésedre, a közelségedre, és nem elégszem meg azzal, ami most van: minden porcikádat akarom!

Az a lány akarok lenni, akitől gyereket akarsz, és akivel hosszú távon tervezel! Azt akarom érezni mindig, és mindenhol, amikor rám nézel, hogy a miénk egy elválaszthatatlan, örök szövetség.Az a lány akarok lenni, akitől még az elcseszett, túlsózott leves is jól esik, és akivel jót nevetsz még a legfurább dolgokon is. Az, akivel megosztod az összes titkod, ami úgy érzed, rám is tartozik, én pedig cserébe ígérem, amíg élek, őrzöm őket.
Az a lány akarok lenni, akinek először szólsz, ha valami történik veled. Az, akinek a vállán bátran sírhatsz, vagy elküldheted a fenébe egy rosszabb nap után, mert ez is egy kapcsolat része. Az akarok lenni, akivel szívesen átfekszed a hétvégét, valami rossz filmet nézve és gyorskaját zabálva, nem foglalkozva azzal, mennyi dolgunk lenne.
Az akarok lenni, akivel a céges bulikon összesimulva táncolsz, nem törődve azzal, ki mit gondol, hiszen csak mi ketten tudjuk, mit érzünk egymás iránt. Az a lány akarok lenni, aki felveszi a legszebb ruháját, amikor étterembe viszed, és bujkálós randik helyett a város legforgalmasabb terein is kézen fogva sétál veled. Alig várom a pillanatot, hogy anyukád megmutassa a legcukibb gyerekkori fotóid, megspékelve egy-egy ciki történettel.
Az a lány akarok lenni, akinek nem kell többé elrejtenie az érzéseit, és világgá kürtölheti, milyen boldog melletted, sőt, egy-egy közös fotót is feltölthet a közösségi oldalára. Az a lány akarok lenni, aki mellett másnaposan is boldogan ébredsz, és aki mellett megvalósíthatod legvadabb álmaid. 

Az a lány akarok lenni, akit képtelen vagy kiverni a fejedből...A mindened akarok lenni!

Nyitókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek