magazin méret kibeszélő alacsony kisnövés
Aki ismer, az pontosan tudja, hogy az erényeim közül nem éppen a magasságom a legkimagaslóbb. Erre már egészen kicsi koromban rájöttem - mondjuk nem volt nehéz, mert a világ összes torna sorának én álltam a legvégén. Az élet kegyetlen...

Korábban már írtam egy cikket ebben a témában, ám akkor a negatív aspektusokat vettem górcső alá, most azonban úgy döntöttem, iriggyé teszem a magas nőket. Elnézést kérek a férfiaktól, hogy őket most kihagyom ebből a játékból, de rájuk teljesen más szabályok vonatkoznak a magasságot illetően. Íme 5 indok, amiért kicsinek lenni igenis megéri!

1. Több segítséget kapsz

Az emberek többsége valamiért úgy gondolja, hogy aki kicsi, az gyenge is. Fiatalabb koromban ez elképesztően zavart, ezért minden áron meg akartam mutatni, hogy én aztán olyan rohadt erős vagyok, mint senki ezen a kerek világon. Azóta viszont rájöttem 2 dologra: az egyik, hogy nem én vagyok a legerősebb ember, a másik pedig, hogy gyengének tűnni igenis szerencsés, hiszen az emberek sokkal előzékenyebbek. Elveszik a csomagom, akkor is, ha nem nehéz, leveszik a polcról a könyvet, akkor is, ha elérem, és úgy általában, kevesebb terhet raknak rám, mert hát szegény kis tápos, nem bírja ki.

2. Szabadabban válogathatsz a pasik között

Esetemben sosem a magasság határozta meg, hogy egy pasinak van-e esélye vagy nincs. Nyilván, ez főleg annak köszönhető, hogy nálam alacsonyabb férfival még soha életemben nem találkoztam, szóval én könnyen mondom, hogy nem a magasság a lényeg. Ha 180 centi lennék, akkor bizonyára rettegnék az olyan pasiktól, akiknek könyökölni lehet a fején, de az én méreteimből kiindulva szinte 100%, hogy ez sosem fog bekövetkezni.

Volt már nagyon magas pasim és kevésbé magas is, de eddig mindenki karjaiba be tudtam kuckózni, kényelmesen elfértem mindegyikük ölelésében, így szerintem sokkal könnyebb a dolgom, mint a magas nőknek.

Forrás: Shutterstock

3. Gazdaságosabb az életed

Akárhogy is nézzük, ilyen tekintetben baromi könnyű a helyzetem. Legyen szó moziról, színházról, villamosról vagy repülőről, nincs az a kicsi ülőhely, ahol ne férnék el. Mások meg több pénzt fizetnek csak azért, hogy a lábuknak is legyen hely. Mekkora szívás! Ugyanez vonatkozik az autóra és a lakásra is, hiszen számomra egészen más jelent 40nm, mint egy 180 centi magas embernek.

4. Bármilyen magassarkút hordhatsz

A magasabb barátnőim gyakran panaszkodnak arra, hogy nem vehetnek fel mondjuk egy 10 centis tűsarkút, mert akkor úgy érzik magukat, mint egy zsiráf. Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor a 2-es pont újból képbe kerülhet, hiszen ha a párjuk mindössze néhány centivel magasabb náluk, akkor a férfiak mellett is zsiráfoknak fognak tűnni, és ez biztos rossz érzés lehet.

Sokszor mondják, hogy "Milyen jó neked, te bármilyen cipőt felvehetsz!", és valóban, nekem nagyon jó, csak engem egyáltalán nem hoznak lázba a tűsarkú cipők. Persze nem mondom, hogy egy-egy tartalék nem lapul valahol a lakásban különleges alkalmakra, de a mindennapi életben nem éppen szoros a kapcsolatunk.

5. S-től L-ig válogathatsz a ruhák között

Persze ez a nadrágokra nem igaz. Legalábbis az a gatya, ami fenékben jó rám, az többnyire hosszú, ami viszont hosszban jó lenne, az a többi helyen nem passzol. De felsők tekintetében egészen más a helyzet, hiszen ami másoknak egy kicsit hosszabb póló, az nekem egyrészes ruhaként is tud funkcionálni, tehát én a magasabb nőknek szánt ruhák közül is válogathatok, meg a törpe-osztályon is.

Szerinted a magas vagy az alacsony nőknek könnyebb az élet?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.