házasság kibeszélő férj megcsalás Zavada Janka félrelépés
Anikó fáradtan ébredt. Egész éjszaka forgolódott, gyötörték a gondolatok, amiktől nem tudott szabadulni. A férje kényelmes pózban fekve horkolt mellette. Mintha őt nem bántaná az égvilágon semmi. Pedig miatta volt minden...

Régóta ismerték egymást, és régóta voltak házasok is. Családot alapítottak a szerelem jegyében, hűséget fogadtak egymásnak, és Anikó azt hitte, hogy ez így marad örökre. Majd jött az az üzenet egy rég nem látott ismerőstől, aki úgy gondolta, meg kell osztania vele az igazságot. Az igazságot, mely szerint a férje számtalanszor megcsalta őt évekkel ezelőtt, amikor még gyerekcipőben járt a kapcsolatuk.

Nem voltak se jegyesek, se házasok, még közös lakásuk sem volt. Ettől függetlenül Anikó legbelül egy kicsit meghalt. A férfi, akivel leélni készült az életét, akit a legjobb barátjának, szerelmének, bizalmasának tartott, képes volt ilyen módon hátba támadni őt...

Ami méginkább fájt neki, hogy ennyi év elteltével is minden nap hazudott. Hiszen sosem volt mersze bevallani a tetteit. Eljátszotta, hogy minden rendben, közben pedig mocskos kis titkokat rejtegetett...Anikó napokig őrlődött, mielőtt falhoz állította volna. Egy nap azonban az orra alá dörgölte az üzenetet, amely olyan részletesen leírta a történteket, hogy felesleges lett volna tagadni. Kis hezitálás után a férj vallott.

Elmondott mindent, megemlített jó pár nevet. Sajnálkozott, sírt, könyörgött, hogy bocsásson meg neki. A lány pedig csak nézte, és már meg sem tudta volna mondani róla, hogy ki is valójában... De abban biztos volt, hogy nem az a társ, akinek ő hitte.

Forrás: Shutterstock

A vallomással egyidőben benne is megváltozott valami. Már nem hitt a férjének, de nem akarta sutba dobni a többévnyi kapcsolatot, így hát maradt. Maradt, de tudta, hogy valami nem stimmel. Nem képes már szerelemmel, szeretettel kezelni a férfit. Az elhidegülés fagyos szele bekopogtatott az ajtajukon.

Egyik nap aztán új fiú érkezett a céghez. Anikónak egyből megakadt a szeme a helyes arcú, karakteres kiállású kollégán. Zoltán egyedülálló volt, és szemmel láthatóan élvezte ezt a helyzetet. Beszélgetésbe elegyedtek, egyre gyakrabban. Először csak a munkahelyen, aztán már Messengeren is. A nő is élvezte a helyzetet. Olyan dolgokat kezdett érezni, amikben már nagyon régen nem volt része.

Végül a vacsorameghívásra is igent mondott, az első lopott csók pedig még aznap elcsattant a munkahelyen... Volt benne izgalom, vágy és félelem. De mégis annyira csábító érzéssel töltötte el mindkettőjüket, hogy képtelenek voltak leállni. A vacsora után pedig kibontakozott a viszony, amiből már nem volt visszaút. Anikó a férje nyomdokaiba lépett, valahogy mégsem érezte bűnösnek magát.

Egy újabb jóakaró ezúttal a férj számára küldött érdekes üzenetet, amiben azt ecsetelte, mi is történik valójában a háta mögött. A pár héttel ezelőtti jelenet megismétlődni látszott, csak épp felcserélődtek a szerepek. Most Anikó volt az, aki lesütött szemmel hallgatta végig a férfi mondandóját. Majd vallott. Elmondta, mit tett, és azt is, miért tette. A férje megsemmisülve ült az asztalnál. Néhány percnyi gondolkodás után felállt, és azt mondta: "Már nem tudok bízni benned! Az lesz a legjobb, ha elköltözöm." És elindult a szobába, hogy összepakolja a bőröndjét.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.