szex szexualitás felnőtt BDSM perverz fétis
Azt hiszed, az emberek többsége felkapja a fejét és már rohannak is ahhoz, aki kimondta a „perverz vagyok" szavakat? Lehet, hogy ezt állítják, de a többségük félénken áll hozzá a másfajta hancúrozáshoz. Ezzel pedig nem könnyítik meg a vadabbak dolgát.

Az első intim együttlét előtt, érdemes-e tisztázni, hogy kinek milyen igényei vannak az ágyban? Én úgy vélem, felnőttek között bizony nem árt, sőt, már azelőtt, hogy elborítaná az elménket a szerelem és a vonzódás rózsaszín köde. Itt most nem arra gondolok, hogy ki szereti gyengéden, kinek mennyi idő az optimális.

Itt kérem a kemény fétisekről és perverziókról van szó! Ez a kettő annyira erős szexuális vonal, amiben ha képtelen a partner passzívan vagy aktívan részt venni, akkor az a kapcsolat sosem lesz kielégítően boldog.

Tegyük fel, hogy a másik perverziója a fenék kényeztetése, igen mélyreható módon. Az, aki teljesen elzárkózik tőle, sosem fogja tudni megadni teljesen azt, amire partnere vágyik. A vágyak pedig erősek és vagy elfojtásban testi- lelki tünet formájában fognak felszínre törni, vagy megcsalás lesz a vége. Ám ugyanez a helyzet a komolyabb BDSM játékokkal, a nyilvános szex iránti olthatatlan késztetéssel, a fojtogatással csak, hogy a könnyebben emészthetőeket említsem.

Forrás: Shutterstock

Vannak olyan perverzitások, fétisek, amikhez csupán némi nyitottságra van szükség. Amennyiben a szerelem már behatolt a szívbe, a másik öröméért érdemes kipróbálni pár újdonságot. Természetesen soha, egyetlen emberért sem szabad olyasmit tenni, ami viszolygással, félelemmel, bizonytalansággal tölt el. Aki ilyesmit vár el, az nem szeret. A pisiszex például sok pár életébe bekígyózik, de a kaki fétis már a legtöbbeket undorítja.

Hogyan mondd el?

Értelemszerűen nem az első randevún kell letámadni valakit azzal, hogy te csak úgy tudsz elélvezni, ha azt hiszed, valaki kukkol. Ám finoman puhatolózni lehet, hogy ő például miként reagálna egy ilyen helyzetben.

A másik székben ülve figyelj, és sose kövesd el azt a hibát, hogy valamire rávágod, hogy igen, azt te is próbáltad már és bejött, ha ez nincs valóban így. Egyrészt a pillanatnyi bevágódással egy időben be is csapod a másikat. Lássuk be, egyik se jó.

Eddig kivel éltem együtt?

Amennyiben már kapcsolatban vagytok hosszú hónapok, netán évek óta, és párod csak most hozza fel, hogy őt mi indítja be igazán, az még nem jelenti, hogy eddig átvert téged. Életünk során különböző ingerek érnek minket, amik ráébreszthetnek dolgokra. Lehet, hogy pornónézés közben belebotlott egy olyan videóba, ahol a szexelő pár pofozta egymást. Érezhette, hogy ez nagyon begerjeszti. Üljetek le, beszéljétek át egy nyugodt estén, hogy pontosan mi izgatta benne, és, ha úgy érzed, próbáljátok ki. Sose zárd ki, hogy neked is bejön az újítás. Sose feledd: bármikor mondhatsz közben is nemet!

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock.com

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.