magazin kibeszélő csajozás randi Matiszkó Melinda párkeresés ismerkedés
A barátnőm kisfia nyolc éves. Igazi "nagyfiú", és úgy is viselkedik. Vagány, bátor, nagydumás, és mintha már tisztában lenne férfiúi mivoltával, használja is a saját kis eszközeit.

Megdicsér, ha szép ruha van rajtam, és észreveszi, ha más parfümöt használok. Az iskolában természetesen van barátnője, több is - igen népszerű a lányok körében. Úgy tűnik, a későbbiekben sem lesz problémája az ismerkedéssel. Azonban sokat számít, hogy milyen élményei lesznek még, vagy hogy milyen értékeket kap otthonról.

Pár év, és aktuális lesz az a bizonyos beszélgetés a férfi és a nő viszonyáról, amit általában kínosnak élnek meg a szülők. Én pedig keresztanyaként bízom abban, hogy lazább lesz a kapcsolatunk, és megoszthatom majd vele a sok évnyi tapasztalatomat.

Merj nyitott lenni!

Merj nyitott szemmel járni, és merj hinni egy olyan világban, ahol nem mindenki személyi edző és minimum influenszer! A tapasztalat fontos, és oldja a (természetesen nem létező) gátlásaidat. Plusz az elején nagyon is kell a sikerélmény. Éppen ezért nem baj, ha először meghatározod a kis komfortzónádat, és később ráérsz majd ezt feszegetni.

Mire gondolok? Ha dumában vagy erős, de a pacek inkább hajaz Danny DeVitóra, mint Johnny Deppre, akkor valószínű, hogy a te pályád nem egy hard techno party lesz. Mert itt már akkor nagyon nagy király lennél, ha egyáltalán a társalgás alap szintjéig eljutnál.

Ha bátortalanabb vagy, opció lehet a net, de ezekből a jobbra-balra húzogatásokból ne vonj le messzemenő következtetéseket! És inkább törekedj a személyes kontaktra, ahol megcsillanthatod kivételes humorod, tájékozottságod és alap entellektüel mivoltod! Ja, hogy ezeknek híján vagy? Senki nem mondta, hogy könnyű lesz. :)

Forrás: Shutterstock

Na jó, oké, ha van egy-két tetkód, és a kötelező borosta-tökéletes fogsor-márkás óra kombó megvan, akkor indulhatsz akár plusz 1-ről is. De tudd, hogy akármennyire is közhely, egy nő erogén zónája: a lelke. Persze, ha a rövid táv a cél, akkor akár mindenféle mélyebb tartalom nélkül is lehetsz közkedvelt. De nekem aztán később ne panaszkodj, hogy téged csak a #basicbitch (fájdalmasan átlagos nő, aki meg van győződve róla, hogy különleges) csajok találnak meg!

A "lassú víz partot mos" stratégia is élhető, de nem árt előtte reális százalékszámításba bonyolódni. Már ha tutira azt szeretnéd, hogy a befektetett energia megtérüljön.

Milyen szempontok szerint mérlegelj? Pl.: Jelenleg van barátja? Közös érdeklődés, értékrend nyomokban felfedezhető? A minimális vonzalom jelei tettenérhetők? Bár igazából csak egy a lényeg: ne menj át pszichopatába! Maradjon meg mindenkinek a személyes tere, de legyél ott, amikor kell!

Bármelyik utat is választod, mindig tartsd szem előtt a tiszteletet, és igen, még az egyéjszakás epizódok esetén is! Mert lehet ezt úgy is játszani, hogy másnap egy kellemes éjszaka emléke maradsz, és nem egy valóságban ragadt rémálomé.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.