Csajozási tippek kezdőknek és újrakezdőknek

A barátnőm kisfia nyolc éves. Igazi "nagyfiú", és úgy is viselkedik. Vagány, bátor, nagydumás, és mintha már tisztában lenne férfiúi mivoltával, használja is a saját kis eszközeit.

Megdicsér, ha szép ruha van rajtam, és észreveszi, ha más parfümöt használok. Az iskolában természetesen van barátnője, több is - igen népszerű a lányok körében. Úgy tűnik, a későbbiekben sem lesz problémája az ismerkedéssel. Azonban sokat számít, hogy milyen élményei lesznek még, vagy hogy milyen értékeket kap otthonról.

Pár év, és aktuális lesz az a bizonyos beszélgetés a férfi és a nő viszonyáról, amit általában kínosnak élnek meg a szülők. Én pedig keresztanyaként bízom abban, hogy lazább lesz a kapcsolatunk, és megoszthatom majd vele a sok évnyi tapasztalatomat.

Merj nyitott lenni!

Merj nyitott szemmel járni, és merj hinni egy olyan világban, ahol nem mindenki személyi edző és minimum influenszer! A tapasztalat fontos, és oldja a (természetesen nem létező) gátlásaidat. Plusz az elején nagyon is kell a sikerélmény. Éppen ezért nem baj, ha először meghatározod a kis komfortzónádat, és később ráérsz majd ezt feszegetni.

Mire gondolok? Ha dumában vagy erős, de a pacek inkább hajaz Danny DeVitóra, mint Johnny Deppre, akkor valószínű, hogy a te pályád nem egy hard techno party lesz. Mert itt már akkor nagyon nagy király lennél, ha egyáltalán a társalgás alap szintjéig eljutnál.

Ha bátortalanabb vagy, opció lehet a net, de ezekből a jobbra-balra húzogatásokból ne vonj le messzemenő következtetéseket! És inkább törekedj a személyes kontaktra, ahol megcsillanthatod kivételes humorod, tájékozottságod és alap entellektüel mivoltod! Ja, hogy ezeknek híján vagy? Senki nem mondta, hogy könnyű lesz. :)

Forrás: Shutterstock

Na jó, oké, ha van egy-két tetkód, és a kötelező borosta-tökéletes fogsor-márkás óra kombó megvan, akkor indulhatsz akár plusz 1-ről is. De tudd, hogy akármennyire is közhely, egy nő erogén zónája: a lelke. Persze, ha a rövid táv a cél, akkor akár mindenféle mélyebb tartalom nélkül is lehetsz közkedvelt. De nekem aztán később ne panaszkodj, hogy téged csak a #basicbitch (fájdalmasan átlagos nő, aki meg van győződve róla, hogy különleges) csajok találnak meg!

A "lassú víz partot mos" stratégia is élhető, de nem árt előtte reális százalékszámításba bonyolódni. Már ha tutira azt szeretnéd, hogy a befektetett energia megtérüljön.

Milyen szempontok szerint mérlegelj? Pl.: Jelenleg van barátja? Közös érdeklődés, értékrend nyomokban felfedezhető? A minimális vonzalom jelei tettenérhetők? Bár igazából csak egy a lényeg: ne menj át pszichopatába! Maradjon meg mindenkinek a személyes tere, de legyél ott, amikor kell!

Bármelyik utat is választod, mindig tartsd szem előtt a tiszteletet, és igen, még az egyéjszakás epizódok esetén is! Mert lehet ezt úgy is játszani, hogy másnap egy kellemes éjszaka emléke maradsz, és nem egy valóságban ragadt rémálomé.

Nyitókép: Shutterstock

    Ezek is érdekelhetnek