Egy szerelmes pasinál nincsenek kifogások!

Mindannyian keressük a kifogásokat. A nők azért, hogy megmagyarázzák, miért nem hívta még fel őket a pasi, akivel párszor randiztak. A férfiak pedig azért, hogy bebizonyítsák, nincs idejük egy új kapcsolatra.

Mást keresünk, és úgy tűnik, sokszor mást is akarunk. A nők siettetni és megkapni a választ a fel sem tett kérdéseikre. Azonnali elköteleződést várnak, és folyton az áhított pasival akarnak lenni. A férfiak viszont időt akarnak, amíg eldöntik, hogy a csaj, akivel kétszer-háromszor találkoztak, megéri-e a figyelmet. Azt, hogy a haverok helyett inkább vele legyenek

Amíg a nő már hosszú távú terveket szövöget, addig az erősebbik nem még csak tájékozódik. Ha pedig nem hívja, nem keresi a randipartnerét, az nem a munka vagy a sok elfoglaltság miatt van. Egyszerűen azért, mert nem akarja felhívni - kivár, de az is lehet, hogy örökre lelép.

Ha egy pasi akar egy nőt, akkor mindent megtesz annak érdekében, hogy vele legyen, "megszerezze őt". Akkor mindegy, hogy késő este vagy hétvége van, beleprésel a napjába egy telefonhívást, üzenetet vagy találkozást. Ha akarja a nőt, akkor minden pillanatát élvezi annak, hogy egyre közelebb kerülhet hozzá. Ír, hogy választ kapjon, hív, hogy megerősítést szerezzen, és újra találkozni akar. Tűz és szenvedély van benne, olyan a tekintete, amelyik nem téveszthető össze semmi mással. Egyértelműen kifejezi, mit szeretne: a nőt!

Forrás: Shutterstock

Nem vár, nem húzza az időt. Ezt kizárólag akkor teszi, ha bizonytalan, vagy nagyon is tudja, mit akar: minél távolabb kerülni a csajtól. Épp ezért ne erősítsük meg magunkat vagy a barátnőinket abban, hogy biztos csak nincs ideje, elveszett a mobilja, vagy nem találja a számunkat!

Egy szerelmes pasinál nincsenek kifogások, folyton a lehetőséget és a megoldást keresi. És ha mégsem teszi, inkább hagyni kell az egészet, mert a görcsös akarástól csak egyre rosszabb lesz a helyzet. Egy erőszakos nő csak távolabb löki magától a pasit, miközben folyton sms-ekkel bombázza, és állandóan azt kérdezgeti, mikor találkoznak. Végül olyan messzire taszítja, hogy soha többé nem akarja látni a másik.

Nem lehet kierőszakolni az érzéseket, a vágyat vagy a kötődést. Az vagy benne van, vagy nincs. Ezt el kell fogadni, és olvasni a jelekből. Legyünk őszinték: mindenki pontosan tudja egy randi után, hogy jól sikerült, vagy sem. Lesz-e folytatása, vagy ennyi volt. Mert látható a férfi szemében, hogy felkeltetted-e az érdeklődését, vagy sem.

Ha nem, azt se vedd magadra, hiszen nem rólad szól, csak valamiért nincs meg a vonzalom. Szóval, várni kell, de csak pár napig, utána pedig továbblépni, a tapasztalatokkal a tarsolyunkban.

Nyitókép: Shutterstock