szex kibeszélő magazin párkeresés Herczeg Zsuzsa önérzet ismerkedés
- Értsd már meg! Nem akar veled kapcsolatot! Nem akar semmit! Azt hiszi, bárkivel játszadozhat. Mert önző. Látod. Csak úgy eldobja az embereket - próbálta Kriszti magához téríteni Klárit.

Ő azonban még mindig a miérteket kereste. Tudni akarta, miért szívódott fel szó nélkül Tibi. - Ha másként viselkedek, vagy ezt és ezt nem teszem, akkor... Mi lett volna, ha..? - gyötörte magát.

- Nincsen ha - állította le a barátnője. - Felesleges magadat vádolni, hibáztatni. Csak szórakozott veled. Végül nagy nehezen meg is írta: "Nem szeretném folytatni a semmit." Azaz részéről, amit te egy kezdetnek hittél, az semmi volt.

Klárinak úgy fájtak ezek a szavak, mintha kést forgattak volna a szívében. Újra és újra felidézte magában a férfi behízelgő szavait. A szívecskékre gondolt, amiket küldött neki. Meg arra, hogy hol vannak a tettek a szép szavak mögött...

A barátnők pedig tovább győzködték: - Csak szexet, egy kis játékot akart, és mivel ezt nem kapta meg, gyorsan továbblépett. Ha valódiak lettek volna a szándékai, akkor tett volna erőfeszítéseket azért, hogy együtt lehessetek. Látod, amikor számon kérted, rögtön letiltott. Már nem gondol rád. Ennyi volt a részéről. Egy ilyen emberért bánkódsz?! Nem vagytok egy szinten. Ő egy egyszerű pasi: van szex, vagy nincs. Te túl bonyolult voltál neki, mert nem adtad rögtön oda magad.

Forrás: Shutterstock

Az önmarcangolás sehova sem vezet. Ha nem kellesz neki így, ahogy vagy, akkor ne bánkódj miatta! Persze sokkal könnyebb lett volna, ha elmondja, mi baja, hiszen nem vagy egy buta nő. Felfogtad és elfogadtad volna, na de ő ennyibe sem nézi a másik felet. Gondolj arra, hogy míg te rajta rágódsz, ő már el is felejtett! Hiszen letiltott. Nem is akar már emlékezni rád. - Kriszti nevetése hideg fuvallatként hűtött egy kicsit az égető fájdalmán, mert tényleg komikus volt a szituáció. Bánkódik egy olyan férfi miatt, aki csak játékszernek tekintette őt, alkalmi unaloműzőnek...

A lányoknak igazuk van. Egy férfi attól férfi, hogy vállalja a szavai, tettei következményeit. Ő nem tette. Még jó, hogy számon kérte, mit akar valójában. Bár ez egy friss kapcsolatban vékony jég lehet, ez esetben - a kettejük múltját tekintve - teljesen jogos volt. Az pedig, hogy a férfi letiltotta, ahelyett, hogy magyarázatot adott vagy elnézést kért volna, sokat elárul róla.

Érthetetlen, hogy miért foglalkozott újra vele, mikor már korábban is pórul járt egyszer. Van, hogy a sokkterápia vezet csak eredményre - ébredt rá szomorúan. Ha szembesítenek azzal, amit nem akarsz elfogadni. Hát a lányok most szembesítik, elég alaposan, de nem baj. A legfontosabb, hogy ne magát hibáztassa a másik érzéketlenségéért. Majd próbálkozik tovább, mással, máshogy. Egy azonban biztos: sosem fog olyan szekér után futni, ami nem veszi fel...

Klári történetét Herczeg Zsuzsa jegyezte le.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.