Hello, mi vagyunk a she.hu! ;) - Ferencz Gabriella

Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Ferencz Gabriella, neked mi lenne a három kívánságod?

Igyekszem úgy élni az életemet, hogy ne kelljen a csodára várni, hogy észrevegyem a lehetőségeket, melyeket érdemes megragadni, és a pillanatokat, amelyek boldoggá tesznek. Az örömöt a legapróbb dolgokban is meg lehet találni: egy mosolyban, egy ölelésben, egy kedves szóban, vagy abban, hogy azzal foglalkozhatok, amit a legjobban szeretek, az írással. Folyton új ötleteim vannak, és az ihlet minden nap rám talál, hogy aztán egy novellában, regényben, néha versben, blogbejegyzésben és a SHE.HU-n megjelenő cikkekben öltsön testet.

Írásaimmal arra szeretném motiválni az olvasóimat, hogy tekintsenek optimistán a világra, bízzanak, találják meg az erőt önmagukban, és higgyék el, hogy az álmok megvalósulhatnak - csak tenni kell értük.

Minden apró lépés számít, ahogyan minden jó szó és finom érintés is. Az élet csodás, ha a pozitívumokra koncentrálunk, és nem arra, ami elszomoríthat minket. "Minden kihívás egy lehetőség, hogy bebizonyítsam: képes vagyok rá!"

Forrás: Szentgyörgyváry Tamás
  1. Egy dolog azért jó lenne, ha azonnal megvalósulna a Jótündér által. Mégpedig az, hogy az emberek fogadják el egymást úgy, ahogy vannak. Ne akarják megváltoztatni, besorolni azokat, akik nem átlagosak. Sok fájdalmat lehetne így megspórolni. Inkább értékelni kellene a különbözőséget, egyediséget, mert ettől sokszínű a világ.
  2. Azt is elintézhetné a Jótündér, hogy hadd legyenek az emberek büszkék magukra anélkül, hogy önteltnek tartanák őket.
  3. Végül a legnagyobb vágyam - amiért nap mint nap teszek is -, hogy mindig azzal foglalkozhassak, amit szeretek csinálni: az írással.
Ferencz Gabriella írásait ITT találod meg.

Nyitókép: Szentgyörgyváry Tamás

Ezek is érdekelhetnek