bemutatkozás She.hu Balogh Orsolya
Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Balogh Orsolya, neked mi lenne a három kívánságod?

Kedves Jótündér!

Jó téged újra látni, és köszi szépen, hogy az előző kéréseimet is teljesítetted! Anyu 15 évesen megengedte a macskatartást (Salem azóta is remekül van, bár igazán tehetnél arról, hogy megérje velem a 100. születésnapomat). Továbbá az újságírói karrier is pipa, akárcsak a boldog házasság és családi élet is. Köszi, puszi, annyira jó vagy!

Úgyhogy mivel ezeket is remekül teljesítetted, kicsit nehezebbeket kérnék! Mert hát miért szórnám el az értékes kívánságokat szép házra, vagy arra, hogy hat nyelven tudjak beszélni, ha ezeket idővel magamnak is megadhatom? Úgyhogy azokat a vágyakat bíznám rád, amik felett nincs hatalmam.

Forrás: Csudai Sándor
  1. Tisztában vagyok az időutazás törvényeivel, meg hogy milyen súlyos következményei lehetnek annak, ha visszamegyünk a múltba és ott megváltoztatunk valamit. De én csak egyetlen egy dolgot változtatnék rajta: szólnék az anyósomnak, hogy menjen el orvoshoz. Csak ennyit, oké? Nem mondok többet, ígérem! Ám ha azt mondod, ez lehetetlen, akkor arra kérlek, a rák ellenszerét találják már fel végre egyszer és mindenkorra.
  2. Értékelném, ha a megvilágosodás serpenyőjével fejbe vágnád az embereket és végre igazán környezettudatosak, illetve felelős állattartók lennének. (Ez nem számít kettőnek, mert a megvilágosodás serpenyője univerzális hatással bír.) Vegyék komolyan globális felmelegedés problémáját és fogjanak össze a klímaváltozás ellen, hogy még sokáig élhető legyen ez a Föld. Mocskosul kiborít már, hogy a bálnák PET palackokkal úsznak, és az is, hogy robbanó ananászt etetnek az elefántokkal.
  3. Végezetül harmadiknak csak kérnék magamnak valami egészen személyeset is. Szeretnék olyan nagybetűs író lenni, akinek nincs más dolga, mint regényeket írni, miközben körbeutazza a világot. Kávézókban szürcsöli a jegeskávét és tudja: minden egyes könyvével ad valamit az embereknek. Nyugi, attól még a SHE.HU-nak ugyanúgy írni fogok, hogy felkerültem a New York Times bestseller írói közé! Mindehhez nem árt egy jó nagy adag szerencse is, szóval, itt jössz te a képbe. Úgyhogy tiéd a pálya, kérlek, légy olyan jó hozzám, mint legutóbb!

Balogh W. Orsolya

Facebook: https://www.facebook.com/balogh.w.orsolya/

Instagram: https://www.instagram.com/baloghworsolya/

Balogh Orsolya cikkeit ITT találod.

Nyitókép: Csudai Sándor

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.