Hello, mi vagyunk a she.hu! ;) - Bali Edina Zsanna

Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Bali Edina Zsanna, neked mi lenne a három kívánságod?

Amikor kislány voltam, rettenetesen szerettem volna testvért. Fogalmam sem volt róla, hogy hogyan történik "egy ilyen", de azért addig valahogy eljutottam magamban, hogy úgy tűnik, a gyerek azokhoz érkezik, akik összeházasodnak. Legalábbis az én imádott varrónő nagymamámhoz először menyasszonyi ruhát jöttek varratni, majd pocakos ruhát (én csak így hívtam a kismama ruhákat). Mivel a szüleim elváltak, így azt nagyjából kikövetkeztettem, hogy édesanyámnak újra férjhez kell mennie ahhoz, hogy nekem testvérem legyen. Így indult a kapcsolatom a Jótündérekkel.

Kértem, könyörögtem, kicsi gyerekszívem minden szeretetét felajánlottam nekik. Három év alatt jutottunk el a kívánság teljesítéséhez. A házasságig és az öcséim megszületéséig. Mert az én Jótündérem annyira hatékony volt, hogy egyszerre két testvérem is született. És én a világ legboldogabb gyermeke lettem.

Azóta tudom, hogy az igazán szívből, szeretettel szőtt kívánságok odatalálnak a Jótündérekhez. Nagyon szeretem az erdőket, azt hiszem, sok-sok tündér, manó és más varázslatos lény lakik bennük. Időnként nagyon vágyom rá, hogy a fizikai szememmel is meglássak a fák között egy tündért. Ha így lenne, és megkérdezné, hogy mi a három kívánságom, először elmesélném, hogy milyen végtelen hála van a szívemben az életemért.

Forrás: Csudai Sándor
  1. Azért, ahogyan most van. És ehhez kapcsolódna az első kívánságom. Felsorolnám a családom valamennyi tagját - beleértve a szőrös kutyagyerekeinket is -, és azt kérném, hogy mindenki legyen egészséges. Tudom, tudom, ez nem vall valami nagy fantáziára, de mostanában különösen érzem, hogy ez mennyire fontos.
  2. A második kívánságom pedig, hogy a könyveim és egyéb munkásságom rengeteg emberhez eljussanak és bejárják azt az utat, amit a szívem már lát. És legalább ennyire szeretném, hogy a férjem csodás hatszavas írásait könyvben olvashassam.
  3. A harmadik, hogy én is tudjak varázsolni. Legyen varázspálcám, ami képes csillapítani a fájdalmakat, oldani a félelmeket, képes megmutatni, hogy mi mindannyian érdemesek vagyunk arra, hogy teljes életet ÉLJÜNK.

Bali Edina Zsanna

Bali Edina Zsanna cikkeit ITT találod.

Nyitókép: Csudai Sándor

Ezek is érdekelhetnek