Ha megcsalsz, legalább ne tegyél közröhej tárgyává!

Rég kinőttem már a tündérmesékből, és nem vagyok az a naiv, álmodozó lány, aki annak idején voltam. Nincsenek illúzióim, tudom, hogy sok férfi képtelen a hűségre.

Persze nem szeretnék általánosítani, hiszen akadnak bőven olyanok is, akik monogámok, de sajnos én valahogy sosem azokba botlok bele. Éppen ezért szeretnék veled tisztázni pár dolgot. Még akkor is, ha a tegnapi leveled csak megerősít abban, amit azóta érzek, mióta megismerkedtünk.

A legmagasabb fokon izzik a szenvedély köztünk, elnyomva a külvilág minden zaját és történését. Ez a bizsergető izgalom különösen az ágyban mutatkozik meg. Állandóan ölelkezünk, csókolózunk, nem tudunk betelni egymás testével. Hatalmasakat szeretkezünk, egybefolynak a nappalok és az éjszakák.

Beleengedem a szívemet ebbe a szerelembe - kell ez a lebegő, határtalan mámor. Valami megmagyarázhatatlan erő húz hozzád, pedig az agyammal tudom, hogy a rózsaszín köd előbb-utóbb felszáll. Hiába próbálom kitörölni a fejemből a félelmet, folyton visszajön. Tudom, hogy egyszer elmúlik ez a lángoló szerelem, és ahogy telnek az évek, ezek a pillanatok egyre inkább elhalványulnak. Bárcsak másképp lenne! Bárcsak így maradna mindig az a boldogság, amit megélek veled! Sajnos azonban jól ismerem a párkapcsolatok szakaszait - az egymásba bolondulástól a szakításig.
Végigmentem ezen a folyamaton párszor, és mélyen megsebződtem.

Éveken keresztül őriztem a szívemet, mintha én lettem volna önmagam börtönőre. Megtapasztaltam, milyen pokolian nehéz, amikor hirtelen minden szertefoszlik. Amikor olyasvalaki szúr hátba, akit szeretek, akiben hiszek, akiben bízom.

Forrás: Shutterstock

Az előző párom egy évig tartott mellettem szeretőt, és ami a legundorítóbb az egészben: mindenki sejtette, mi folyik valójában a háttérben. Csak én nem. Hónapokon keresztül nem tudtam aludni, képtelen voltam elengedni a gondolatot, hogy a barátaim is tudták, és nem szóltak. És ez százszor jobban fájt, mint maga a megcsalás.

Most érzem, hogy szeretsz és kívánsz, de nem tudom, mit hoz a jövő. Ezért arra kérlek: ha egy napon majd egy idegen nő ölelésére vágysz, előtte gondold végig, mennyire leszel elégedett, ha megkapod. Gondolkodj el azon is, neked hogy esne, ha lefeküdnék valaki mással, aztán erről sztorizgatnék a barátaimnak. Kérlek, legyél velem őszinte!

Játssz nyílt lapokkal, ne próbálj átvágni, és azt se engedd, hogy elvakítson a hamis illúziók biztonsága! Nem akarom magam úgy érezni, mint egy komplett idióta, aki nem veszi észre a jeleket. Soha, de soha ne alázz meg azzal, hogy kiröhögnek vagy szánakoznak rajtam, amiért megcsalsz! Inkább elviselem a fájó igazságot, mintsem még egyszer a múltkorihoz hasonló helyzetbe kerüljek. Azt hiszem, nem bírnék megküzdeni még egy árulással.

Forrás: Shutterstock
Élsz-halsz a SHE.HU cikkeiért?
Iratkozz fel a Cikkajánló szolgáltatásunkra, és mi elküldjük neked emailben a hét legjobb írásait, nehogy lemaradj róluk. :)

Nyitókép: Shutterstock