szerelem harmadik fél Molnár Csanád félrelépés szerető
A szeretők élete nem olyan izgalmas, mint sokan hiszik. Egy ilyen viszony soha nem lesz teljes értékű, valami mindig hiányozni fog belőle. Pont az, amitől egy párkapcsolat élhető.

Mert lehet égni a szenvedély tüzében, lehet élvezni a tiltott gyümölcs szédítő ízét, de aki a boldogságot keresi, annak csalódást, megkeseredettséget fog hozni egy idő után a titkos szerelem. Elkezdenek hiányozni azok a dolgok, amik egy "hivatalos" kapcsolatban természetesek. Szeretnél a kedveseddel kéz a kézben sétálni - de nem szabad együtt mutatkoznotok nyilvános helyeken.

Még egy közös kávé vagy egy együtt elköltött ebéd is kockázatot rejt magában, bonyodalmakat okozhat, ha valaki meglát és magyarázkodni kell miatta. Ha pedig mégis rászánjátok magatokat egy ilyen programra, hát el kell játszanod, hogy felületes ismerősök vagytok. Nem simogathatod meg az arcát, nem csókolhatod meg, amikor arra támad kedved...

Ha színházba vagy egy romantikus vacsorára szeretnél vele menni, akkor is ugyanez a helyzet. Sosem fogod csinosan felöltözve megszorítani a szerelmed kezét, hogy aztán párként lépjetek be egy elegáns helyre. Elmaradnak a szenvedélyes éjszakát követő meghitt közös reggelik. Nem fogjátok nyugodtan együtt kortyolgatni a kávét egy szál takaróba burkolózva. Sosem ébredsz a konyhából kiszűrődő zajokra, mert meglepetésből éppen tojásrántottát készít.

Együtt töltött napokról, kirándulásról, nyaralásról se álmodj! Csak néhány lopott óra marad, amíg egymással lehettek. Csinos ruhák helyett szexi fehérneműkkel bűvölheted el, a ruhatárad többi részét talán alig ismeri. Beszélgetésekre sem marad nagyon idő. Gyorsan le kell zavarni a szexet, hiszen a lebukás veszélye mindig ott lebeg fölöttetek. Nem bújhatsz hozzá éjjel, ha nem tudsz aludni, mert más mellett alszik... Nem akkor öleled, amikor a legjobban vágysz rá, hanem amikor a körülmények engedik.

Forrás: Shutterstock

Áldás vagy átok egy ilyen viszony kellős közepén találni magad? Bárhogy is gondolod, egy biztos: nem olyan romantikus, mint a filmekben. A szerető a magány jegyese, hiszen örök várakozásban éli az életét. Várja az adandó alkalmat, hogy találkozhasson valakivel, akinek talán csak egy izgalmas titok az életében, nem több.

Lehet álmodozni, képzelegni, hogy egyszer majd másképp lesz, de ennek gyakran csalódás a vége. Ha nem tartod be a szeretői viszony szigorú játékszabályait, jó eséllyel komoly csalódásban lesz részed. Persze megfogadhatod, hogy soha nem szeretsz bele a szeretődbe... de az emberi lélek nem így működik.

Tényleg ezt akarod? Választhatsz. Beéred ennyivel, vagy bele sem kezdesz, és kivárod azt a valakit, akinek egyedüliként rendelt az ég. Jól gondold meg, mielőtt belemész egy titkos kapcsolatba! Mert legtöbbször csak könnyeket engedsz be vele az ajtódon. Könnyeket és szenvedést.

Élsz-halsz a SHE.HU cikkeiért?
Iratkozz fel a Cikkajánló szolgáltatásunkra, és mi elküldjük neked emailben a hét legjobb írásait, nehogy lemaradj róluk. :)
Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.