házasság Molnár Csanád férj hűség megcsalás feleség félrelépés
Ugyan már... Azt mondod, hogy a szerelem nagy dolog? Ahhoz nem kell sem ész, sem akarat, szerelmes mindenki tud lenni. Legyél több, mint mindenki más! Az a kérdés: Ember tudsz-e lenni?

Megnősültél, esküt tettél. Be tudod tartani azt, amit a kedvesednek ígértél akkor? Meg kell tenned, megfogadtad, hogy jóban-rosszban kitartasz mellette, míg a halál el nem választ. Ember tudsz lenni, vagy csak egy ösztönlény vagy, akit a csábos ígéretek eltérítenek az eredeti szándékától? Megszédít egy kacér pillantás, nem tudsz nemet mondani egy buja ajánlatnak, és megcsalod a feleséged? Miért vetted el, ha egyszer nem vagy képes hozzá idomulni? Ha nem vagy képes emberhez méltó módon élni, és úgy bánni vele, ahogy azt te is elvárod?

Ő jusson eszedbe, amikor másnak éppen kicsatolod a melltartóját! Az ő arca lebegjen előtted, amikor azt a másikat simogatod, öleled! Gondolj arra, hogy a feleséged, számít rád, bízik benned! Vár rád otthon, és talán épp neked főzi a kedvencedet...

Aki félrekefél, az a szememben nem férfi, de nem is ember. Csak egy állat, aki az ösztöneire hallgatva cselekszik. Nem érdekli, mi lesz azokkal, akik otthon vannak, és nem foglalkozik azzal, hogy a tetteinek milyen rettenetes következményei lehetnek. Egy család mehet tönkre - mind anyagilag, mind lelkileg - a válás miatt. A gyerekek élete nehezebb lesz, hiszen akaratukon kívül olyan változást élnek át, ami az egész későbbi életükre hatással lehet - mégpedig nem jó értelemben.

Forrás: Shutterstock

Persze előfordulhat, hogy kiábrándulsz, és már nem bírod elviselni azt, akivel összekötötted az életed. De nem az a megoldás, hogy egy szerető mellett vigasztalódsz. Állj a feleséged elé, fogd meg a kezeit, amikkel olyan sokáig ölelt, nézz a szemébe - pont úgy, mint amikor ígéretet tettél neki -, és mondd meg, hogy nem szereted! Mielőtt más ágyába bújsz, tisztázd otthon a helyzetet!

Ha pedig nem akarod elhagyni a családodat, ne hagyd, hogy legyőzzön a kísértés! Nézd meg a szépet, csettints egyet, ha feszes popsit, vonzó dekoltázst látsz, de csak eddig menj el, és ne tovább! Ennél többet ne tegyél, mert nem tehetsz! Ne valaki másnak, ne egy idegennek mutasd meg, hogy mire vagy képes!

A feleségednek bizonyítsd, hogy rád bármikor, bármilyen helyzetben számíthat! Könnyebb félrelépni? Hát persze. De ha ember vagy, nem a legkönnyebb, legkényelmesebb utat választod. Nincs ennél férfiasabb kihívás. Maradj hű ahhoz, akinek esküt tettél és akit szeretsz!

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.