párkapcsolat különbözőség tulajdonság Ferencz Gabriella unalmas ex
"El sem hiszem, hogy egymásra találtunk! Nagyon boldog vagyok vele!" "Örülök, hogy megszabadultam tőle! Az agyamra ment!" Ugyanarról a pasiról beszélt két nő, az első a jelenlegi párja, a második az exe.

A férfi, magas, jóképű, barna hajú, világító kék szemű, izmos testű. Az egyiküknek a főnyereményt, élete szerelmét jelenti, míg a másik sikítva menekült tőle. Nem a külseje miatt persze, mert az mindkettőjüknek őrülten tetszett.

A belső tulajdonságai azok, amelyek Rebekának bejöttek, míg Rita utálta őket. Sokszor úgy érezte, a falra mászna tőlük. Szerinte Dominik túl lassú volt, sokáig agyalt, mielőtt döntött, nem volt benne szenvedély, sem tűz. Hiába volt jó az ágyban, ha azon kívül halálra unta magát mellette. Olyan férfire vágyott, aki a társaság középpontja, vicces, és akire büszke lehet.

De egy ilyenre? Szombat este otthon akart maradni, miközben én táncolni, bulizni szerettem volna. Kérdeztem, mi a fenét lehet itthon csinálni? Azt mondta, autókat tervez. Egy gyerek rajzolgat ennyit, nem egy felnőtt férfi! - mesélte a barátnőjének, aki hasonló gondolkodású lévén tökéletesen megértette, hogy egy otthonülő férfi borzasztó lehet.

Rebeka ezzel szemben így mesélt a férfiról a barátainak: "Komoly, racionális gondolkodású, ugyanakkor őrülten szexi. Úgy tud nézni, hogy azonnal beindulok tőle. Szuper rajzokat készít, egyszer még híres grafikus lesz belőle!" A szeme ragyogott, és látszott, hogy nemcsak megjátssza a lelkesedést, hanem valóban így érez.

Forrás: Shutterstock

Értékeli Dominik tulajdonságait, a férfi pedig az előző, mérgező kapcsolata után - amelyben Rita folyton csak leszólta -, imádja Rebeka lelkesedését. Semmivel sem nyújt többet vagy mást ebben a kapcsolatban, mint az előzőben. Ugyanúgy önmagát adja, annak ellenére, hogy eddig csak azt hallgatta, hogy mindaz, ami benne van, unalmas és értéktelen. Csalódott, mégsem magában kereste a hibát, és milyen jól tette!

Talán a lelke mélyén érezte, hogy nem kell kifordulnia önmagából, hanem meg kell találnia azt a társat, akinek tökéletesen megfelel mindaz, amit nyújtani tud.

Rebekát, aki már a munkaidő alatt azt várja, hogy végre összebújhassanak otthon a négy fal között. Hogy egy finom vacsorát készíthessen, beszélgessenek, szeretkezzenek. Hétvégén elmenjenek moziba, vagy motorral a Balatonhoz, leülhessenek a parton, és együtt nézhessék a naplementét. Ahelyett, hogy egy hangos szórakozóhelyeken hullarészegre innák magukat.

A férfi ugyanaz, csak a nő változott mellette, ezzel pedig az egész élete átalakult. Már nem úgy kel fel reggelente, hogy vajon ma mit vágnak a fejéhez, és nem úgy lép ki az irodájából délután ötkor, hogy nem vágyik haza. Lelkes, nyugodt, és azon gondolkodik, hogy milyen aprósággal lepje meg a szerelmét. Mert tud izgalmas és sziporkázó is lenni, ha nem kényszert érez, hanem dicséretet hall. Sokkal több van benne, mint amennyi első pillantásra látszik - de ezt csak a megfelelő nő volt képes kihozni belőle.

Élsz-halsz a SHE.HU cikkeiért?
Iratkozz fel a Cikkajánló szolgáltatásunkra, és mi elküldjük neked emailben a hét legjobb írásait, nehogy lemaradj róluk. :)
Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.