A hétköznapi nőt is tanuld meg szeretni benne!

Kudarc vár rád, ha nem figyelsz a jelekre, azokra a kicsi, apró elejtett utalásokra, amelyekkel kezelni tudsz egy nőt.

Kudarc vár rád, ha a tévé távkapcsolóját nyomkodod, és nem veszed észre azokat a sértő odaszólásokat, amelyeket talán nem szándékosan tolsz az arcába, amikor éppen olyanod van. Kudarc vár rád, ha nem értesz a csendből, abból a lábujjhegyen beosonó közömbösségből, ami némán ordítás, a szemed előtt villogó tábla: valami nincs rendben!

Kudarc vár rád, ha nem hallod meg a dacos szavak mögött megbúvó fájdalmat, ha elfelejted, mi az a tisztelet, ha elhanyagolod, és magától értetődőnek tartod, hogy ott van melletted. Nem kell, hogy folyamatosan vele foglalkozz, hiszen neki is megvan a saját élete. De társa kell, hogy légy, olykor a jelenléted is elegendő ahhoz, hogy tudja: nincs egyedül.

Kudarc vár rád, ha elbagatellizálod a vele történteket, amikor úgy lép be az ajtón, hogy azt a kis burkot keresi, ahol megnyugodhat, ahol zajongó lelke megnyugvásra lelhet. Nem kell, hogy minden percben figyeld a rezdüléseit, mert a túlzások sosem jók. Vannak férfiak, akik annyira a nyakára ülnek, hogy már a fulladásig "szeretik" a nőt. Aztán a nő az angolna kecsességével és síkosságával kicsusszan a kezük közül, és kapkod az éltető levegő után. Ez vajon kinek a kudarca?

Kudarc vár rád, ha nem adsz neki időt, hogy igazán megismerjen, és magától akarjon melletted lehorgonyozni. Ha sürgeted, nem biztos, hogy jó kapcsolatot kapsz cserébe, sőt, sanszos, hogy a túl sok csiszolódás és súrlódás neked sem lesz ínyedre. Mindent tudj róla, de leginkább magadról! Feltétlen őszinteséggel kell, hogy szembenézzetek magatokkal, és hogy a másik darabkái illeszkednek-e a tieiddel - a különbözőségeteket is számba véve.

Forrás: Shutterstock

Ha vannak olyan dolgok, amelyekre egyértelmű nem a válaszod, ne simulj be csak azért, mert jó vele a szex, mert egy idő után nem az lesz az elsődleges összetartó kapocs köztetek! Ha megalkuszol, vagy nem vagy őszinte magaddal, kudarc vár rád. Ha elfeledkezel arról, hogy az elején a nő is a legjobb formáját próbálja mutatni neked, akkor irreális elvárásaid lesznek vele szemben - amit nem biztos, hogy a hétköznapokban is képes teljesíteni. Így a fejedben lévő megrajzolt kapcsolat ábrándja is kudarcra lesz ítélve.

Mert lehet, hogy az a nő, akit hetente kétszer látsz tűsarkokon tipegni, előtted tangabugyiban ellibbenni, nem biztos hogy ezt a formáját képes nap mint nap prezentálni. Azon egyszerű oknál fogva, mert az élet nem egy erotikus szexfilm. Ha nem vagy képes a kanapén ülő hétköznapi külsővel kukoricát evő és filmet néző nőt szeretni, vagy azt, akinek akkor már nemcsak a tűsarkait látod, hanem a cipő által feltört lábát is, akkor ismételten kudarcra vagy ítélve.

Ha valaki csak az istennőt szereti meg, és a végén kap egy esendő, hétköznapi nőt, és megkérdezi, hova lett az a démon, akibe beleszeretett... az vajon kinek a kudarca? Elárulom, és lehet, hogy ezért nyakamat szegik: ez bizony a férfi kudarca.

A Nő tükör: visszatükrözi a bánásmódodat, a törődésedet, az arcában megláthatod önmagadat. Mindazt, amit tőled kap, rajta és benne lesz. Te adod az alapot, a nő erre építkezik. És mint tudjuk, csak biztos és jó alapra épülhet rendes ház. Ezért hát bánj jól vele, ha már őt válaszottad! Azt kapod vissza, amit adsz. Nézz a kanapén ülő kócos nőre! És lásd meg benne azt, akit egykoron megszerettél! Ha ez nem megy, akkor kudarc vár rád...

Nyitókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek